Συνεχίζεται το 2ο City Camp στο ΦΙΛΟΝΕΙΚΟ


Συνεχίζονται την Τρίτη 7 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στον Φιλόνεικο οι εαρινές δράσεις για παιδιά με τίτλο City Camp με τη Ραδιολέσχη Καρδίτσας και τη δράση της «Ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας  και παιχνιδιού».  Στα πλαίσια της δράσης τα παιδιά θα γνωρίσουν τις δραστηριότητες της Ραδιολέσχης, θα μάθουν για τον τρόπο επικοινωνίας με ασυρμάτους και αφού χωριστούν σε ομάδες θα επικοινωνήσουν μεταξύ τους με ασυρμάτους από διάφορα σημεία του Φιλόνεικου μέσα από ένα μοναδικό παιχνίδι δράσης, μάθησης αλλά και διασκέδασης.

Οι δράσεις του City Camp για τα παιδιά θα συνεχιστούν έως τις 30 Ιουλίου κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Στα παιδιά θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν τις δράσεις πολλών φορέων και εθελοντικών ομάδων της περιοχής μας και να αποκτήσουν έτσι άποψη για ένα πιθανό αυριανό τους χόμπυ. Στόχος του City Camp είναι να αποτελέσει μια εναλλακτική και ουσιαστική διέξοδο ψυχαγωγίας και μάθησης για τα παιδιά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, έτσι ώστε να βρεθούν κοντά στη φύση και τα ζώα μακριά από το θόρυβο της πόλης. Οι γονείς μπορούν να απολαύσουν αυτόν τον υπέροχο χώρο ή να εκμεταλλευτούν αυτό το τρίωρο κάνοντας τις δουλειές τους, χωρίς να αγχώνονται για τα παιδία τους που θα βρίσκονται υπό συνεχή επίβλεψη με ασφάλεια.

 Παράλληλα θα υλοποιούνται δράσεις για τα παιδιά από το προσωπικό του Φιλόνεικου όπως ιππασία χωρίς σέλα, κατασκευές, ιπποκομία, εκμάθηση κόμπων με σχοινί κ.α. Όλες οι δράσεις, τις θερμές ώρες της ημέρας, θα πραγματοποιούνται σε κατάλληλα διαμορφωμένο στεγασμένο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6932706080 κο Ευάγγελο Θεολόγη.

«Φιλόνεικος» Καφέ – Ιππικό Κέντρο, 3ο χιλ. Καρδίτσας – Σμοκόβου.

 

Προηγούμενο άρθρο Εγκρίθηκαν 13 προτάσεις μέσω Leader
Επόμενο άρθρο Δωρεάν διάθεση εισιτηρίων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου