Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι επισκέψεις του κλιμακίου της ΝΔ του νομού μας


Στα πλαίσια της δράσης κοινωνικής αλληλεγγύης «Κανένας στο Περιθώριο», που οργανώνει η Ν. Δ. με στόχο την ανάδειξη του έργου των δομών κοινωνικής αλληλεγγύης σε όλη την Ελλάδα, και κυρίως οργανώσεις που υποστηρίζονται από μη κρατικούς ή ιδιωτικούς φορείς, όπως η Εκκλησία, φιλανθρωπικά σωματεία, Μ.Κ.Ο. κ.α.,  το κλιμάκιο της Καρδίτσαςμαζί με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ κ. Λάμπρο Τσιούκη, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο Γηροκομείο Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, την Παρασκευή 1/7, χθες το απόγευμα επισκέφθηκε το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο της πόλης μας,το οποίο απευθύνεται σε ανασφάλιστους και οικονομικά αδύναμους πολίτες όλου του Νομού και συζήτησε με τους υπευθύνους για τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Ν. Καρδίτσας, όπου συναντήθηκεμε τον πρόεδρο κ. Ηλία Τσίγκα και μέλη του διοικητικού συμβουλίου,ακούγοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο σωματείο.

Το κλιμάκιο της ΝΔ Καρδίτσας αποτελούμενο από τους: Υπεύθυνος κλιμακίου Σωτήριος ΚουλοκτσήςΠρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και μέλη: Ζαχαράκη ΜαρίαΔικηγόρος και  Υπεύθυνη Γυναικείων Θεμάτων ΝΟΔΕ Καρδίτσας, Κουτσιανάς Θεόδωρος πρώην Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγουκαι πρώην Διοικητής Νοσοκομείου, Παπαγεωργίου Σταύρος πρώην Δήμαρχος Ιθώμης και πρώην υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικράτειας ΝΔ και Σπάνιας Αριστοτέλης Αντιπρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Καρδίτσας και Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίαςτης ΝΟΔΕ Καρδίτσας, συμφώνησε να συνεχιστεί η συνεργασία και με τις δομές που επισκέφθηκε με στόχο την επίλυση των προβλημάτων τους.

Η δράση λαμβάνει χώρα υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με την ευθύνη και το συντονισμό του Γραμματέα ΠΕ ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη και τη συμβολή και στήριξη του συνόλου των στελεχών του κόμματος και ιδιαίτερα του Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Γραμματείας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων, καθώς και των Γραμματειών Γυναικείων Θεμάτων και Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος.

 

Προηγούμενο άρθρο Επίκαιρη επερώτηση Κ. Τσιάρα για την εμπλοκή των Ενόπλων Δυνάμεων στο σχέδιο Χ
Επόμενο άρθρο Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα Οδικής Ασφάλειας