Συνεχίζονται οι Παραστάσεις στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Όψεις


Συνεχίζονται με αμείωτη επιτυχία οι παραστάσεις στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Όψεις με το κλασσικό αριστούργημα της Λουίζα Μέι Άλκοτ ” Χριστούγεννα….με τις  Μικρές Κυρίες” σε Σκηνοθεσία-Διασκευή: Βασιλικής Μακρή.
Οι “Μικρές Κυρίες” είναι μια όμορφη Χριστουγεννιάτικη ιστορία για όλη την οικογένεια, των τεσσάρων αδελφών Μαρτς, της Μεγκ, της Τζο, της Μπεθ και της Άμυ, της μητέρας τους Μάγκι και του νεαρού γείτονά τους Λόρι Λόρενς, στην Αμερική του περασμένου αιώνα, που κέρδισε το θερμό χειροκρότημα του θεατρόφιλου κοινού της πόλης μας, εντυπωσιάζοντας με τις εκπληκτικές ερμηνείες, αλλά και με την όλη αισθητική της   παράστασης, την ατμοσφαιρική σκηνοθεσία, τα παραμυθένια σκηνικά,  τα κοστούμια εποχής, τη  μουσική τα τραγούδια και τις χορογραφίες. Η Δημιουργική Ομάδα του Θεάτρου Όψεις πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά, διασκευάζοντας ένα λογοτεχνικό μυθιστόρημα που ανεβαίνει για πρώτη φορά όχι μόνο στην πόλη μας αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα, με γνώμονα πάντα την ποιότητα, τις παιδικές απορίες και όχι μόνο,  έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι βλέποντας την παράσταση να αναγνωρίσουν στιγμές που έζησαν οι ίδιοι, να ανακαλύψουν τη δύναμη και τις αδυναμίες τους αλλά και κάτι απ’ αυτά που ονειρεύτηκαν οι Μικρές Κυρίες,  δυναμώνοντας την αγάπη, την αφοσίωση  στην οικογένεια και τη συλλογικότητα.

Τους ρόλους ερμηνεύουν: Βασιλική Μακρή, Παναγιώτης Ασημακόπουλος, Κατερίνα Τασιοπούλου, Δήμητρα Κουτελίδα, Ερμιόνη Κυριαζή, Καλυψώ Νταλού. Σκηνικά – Κοστούμια: Παύλος Βησσαρίου. Στίχοι – Μουσική Τραγουδιών: Δήμητρα Κουτελίδα.
Παραστάσεις: 3,4,5,6 / Ιανουαρίου. Ώρα: 6μμ. Γενική είσοδος: 6,00 ευρώ.
Πληροφορίες – Κρατήσεις: Γαρδικίου 8 (πίσω απο το Παυσίλυπο) τηλέφωνα: 24410 80971, 698 1474320

Προηγούμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ
Επόμενο άρθρο Μια συγκινητική παράσταση από την Καλλιτεχνική Ομάδα Δρυάδες εν Πλω