Συνεχίζονται οι περιοδείες της υπ. Βουλευτή Ασημίνας Σκόνδρα


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η περιοδεία της υπ. Βουλευτή Ασημίνας Σκόνδρα σε όλα τα τοπικά Διαμερίσματα του Νομού μας. Η κ. Σκόνδρα έχει ήδη επισκεφθεί τη Ρεντίνα τη Λουτροπηγή, την Άνω Κτημένη την Κάτω Κτημένη, την Αμυγδαλή, το Ελληνόκαστρο, την Κρυοπηγή, το Ανθοχώρι, την Κερασιά, το Ασημοχώρι, το Λεοντάρι, την Αχλαδιά, την Ανάβρα, το Καλλιφώνι, το Ζαϊμι, το Μεσενικόλα, το Μορφοβούνι, το Κρυονέρι, το Νεοχώρι, τη Φυλακτή, την Πεζούλα, τον Αμάραντο, τη Ραχούλα, το Καταφύγι, το Καλλίθηρο, το Αμπελικό, το Ρούσσο, τα Κανάλια, το Φανάρι, το Χάρμα, το Καππά, τον Πύργο Ιθώμης, τον Αγ, Ακάκιο, τη Λοξάδα, τη Νεράϊδα, το Σαραντάπορο, τη Μολόχα, την Απιδιά, τη Δαφνοσπηλιά, την Αγιοπηγή, το Μελισσοχώρι, το Δασοχώρι, το Ανώγειο, την Άμπελο, την Αγ. Παρασκευή, το Καρποχώρι, τον Αγ. Θεόδωρο, τον Αγ, Αθανάσιο, το Λαμπερό, την Καστανιά, τη Μούχα, την Καρίτσα, τον Μπελοκομύτη, το Γεωργικό, την Κρύα Βρύση, το Ξυνονέρι, τον Αγ. Γεώργιο, το Ριζοβούνι, τους Αγ. Αναργύρους, την Κρανιά, το Παλαιοχώρι, τη Μαγούλα, τη Μαγουλίτσα, το Σταυρό, τον Πρόδρομο, τη Μυρίνη, το Κοσκινά, την Ψαθοχώρα, το Μακρυχώρι, ενώ χθες το απόγευμα επισκέφθηκε τα Δημοτικά Διαμερίσματα Ελληνοπύργου, Μαυρομματίου, Παλαιοκκλησίου, Φράγκου, και Μητρόπολης.

Η κ. Σκόνδρα τυγχάνει θερμής υποδοχής από τους κατοίκους ενώ συνομιλεί μαζί τους για τα θέματα που τους απασχολούν, ενημερώνοντάς τους για την κάθε εξέλιξη. Άλλωστε  η ίδια, στα 2,5 προηγούμενα χρόνια στη Βουλή, με όλα τα μέσα που της επέτρεπε ο θεσμικός της ρόλος  -αναφορές, ερωτήσεις, ομιλίες και παρεμβάσεις-, ανεδείκνυε τα ζητήματα  αυτά επιζητώντας ουσιαστικές λύσεις.

Της αναγνωρίζουν άλλωστε ότι είναι γνώστης  των θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία, τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, και όλες τις κοινωνικές ομάδες, αφού πάντα έχει επικοινωνία με όλο τον κόσμο και είναι παρούσα.

Πέρα από τα τοπικά θέματα, οι κάτοικοι εκφράζουν και την ανησυχία τους για την επομένη ημέρα των εκλογών. Η κ. Σκόνδρα υπογραμμίζει ότι η Νέα Δημοκρατία, είναι η μόνη παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί μια ομαλή αναπτυξιακή πορεία και  σταθερότητα της χώρας , τώρα που έχει σταθεροποιηθεί η εθνική μας οικονομία.

Βάσει ενός ολοκληρωμένου και ρεαλιστικού προγράμματος, με στοχευμένες κινήσεις, όπως ελάφρυνση από τα φορολογικά βάρη, αποκατάσταση των αδικιών, καταπολέμηση της ανεργίας, θα  συνεχίσει την ανασυγκρότηση του κράτους με μεταρρυθμίσεις.

Ενός κράτους που δεν αγνοεί τις θυσίες που έκανε η ελληνική οικογένεια, ούτε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Έλληνας πολίτης.

 

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα περιοδείας υπ. βουλευτή της Ν.Δ. Σπ. Ταλιαδούρου
Επόμενο άρθρο Πρόγραμμα περιοδείας υπ. Βουλευτή της Ν.Δ. Ασ. Σκόνδρα