Ειδήσεις

Συνεχίζουν στον Γ.Σ. Μουζακίου Κ. Γκαραβέλας – Κλήμης


Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» ανακοινώνει την παραμονή του Κώστα Γκαραβέλα και του Ισίδωρου Κλήμη στο ρόστερ της ανδρικής ομάδας.

Οι δύο νεανικές μονάδες θα ενισχύσουν για άλλη μία χρονιά την ομάδα μας, συνδυάζοντας ταλέντο και εντοπιότητα.

Ο Κώστας Γκαραβέλας είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως φόργουορντ. Ο ύψους 1,82μ. αθλητής αποτελεί γέννημα-θρέμμα του Συλλόγου, στον οποίο αγωνίστηκε από το 2016 και έπειτα, όταν και επισημοποιήθηκε η επαναλειτουργία του.

Ο ταλαντούχος Μουζακιώτης αθλητής έχει φορέσει τη φανέλα της ανδρικής ομάδας σε Α1, Α2, Β’ ΕΣΚΑΘ και έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους (από τη Β’ στην Α1 ΕΣΚΑΘ), όπως επίσης και τον τίτλο του υπερπρωταθλητή της Α2 κατηγορίας την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Ο Ισίδωρος Κλήμης είναι 19 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ. Ξεκίνησε την μπασκετική του διαδρομή από τον Αμύντα και συνέχισε στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου. Με ενδιάμεσο πέρασμα εκ νέου από τον Αμύντα, ο ύψους 1,92μ. αθλητής μεταπήδησε στον Γ.Σ. Ηλιούπολης και την Α’ ΕΣΚΑ.

Η συνεργασία με τον Γ.Σ.Μ.Π. «Γ. Πασιαλής» ξεκίνησε το 2019, όταν ο Αθηναίος αθλητής έγινε κάτοικος Τρικάλων για να εκπληρώσει παράλληλα τις φοιτητικές του υποχρεώσεις στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής.

Κώστα και Ισίδωρε, σας ευχόμαστε υγεία, δύναμη και νέες επιτυχίες με την ομάδα μας.

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» συγχαίρει θερμά τους αθλητές Γιώργο Στεργιούλη, Κώστα Γκαραβέλα και Λευτέρη Λιάσκο για την εισαγωγή στα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.

Συγχαίρουμε επίσης τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς που στάθηκαν δίπλα τους όλα αυτά τα χρόνια, αρωγοί στην επίπονη προσπάθεια που έκαναν και είδαν τελικά τους κόπους τους να ανταμείβονται.

Η οικογένεια του Συλλόγου αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά που οι νέοι μας συνδύασαν περίφημα το υψηλό μαθησιακό επίπεδο με τον αθλητισμό και εύχεται στους επιτυχόντες καλή σταδιοδρομία και να μην εγκαταλείψουν ποτέ τα όνειρά τους.

 

Προηγούμενο άρθρο ΕΟΔΥ: Κανένα κρούσμα στην Καρδίτσα το τελευταίο 24ωρο
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διανομή τροφίμων από το Δήμο Καρδίτσας