Συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους τα «Καπατσίνεια»


Τα “Καπατσίνεια” συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα με πολλές δραστηριότητες στην πόλη μας.

Έπειτα από το περασμένο τριήμερο, που έκλεισε με μεγάλη επιτυχία, τα Καπατσίνεια συνεχίζουν να γιορτάζονται έως την Κυριακή 14 Ιουνίου.

Την Παρασκευή 5/6 έγινε η έναρξη των Καπατσινείων στο Παυσίλυπο σε ένα ευχάριστο, εορταστικό κλίμα. Έπειτα από ένα μικρό καλωσόρισμα σε όλους τους συμπολίτες που παρευρέθησαν και λίγα λόγια με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ακολούθησαν τραγούδια από τη χορωδία του Φυσιολατρικού Ομίλου, καθώς και η παρουσίαση παραδοσιακών χορών από το χορευτικό του.

Το Σάββατο ήταν η σειρά των φίλων του πινγκ πονγκ να γιορτάσουν. Στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου του 6ου Γυμνάσιου διεξήχθη τουρνουά πινγκ πονγκ. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και η χαρά απερίγραπτη στα πρόσωπα των μικρών μας αθλητών. Έγινε απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων.

Την Κυριακή διεξήχθη επίσης στο Παυσίλυπο τουρνουά σκάκι. Παρά τον άσχημο καιρό η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Μικροί σκακιστές με τους γονείς τους, καθώς και φίλους του αθλήματος γέμισαν μέχρι το βράδυ την αίθουσα του Παυσίλυπου. Παρόντες ήταν επίσης ο δάσκαλος του και ο έφορος του τμήματος, περί ενημέρωσης του αθλήματος καθώς επίσης και για τη διασφάλιση της αρτιότητας του τουρνουά.

Όπως προαναφέρθηκε οι δραστηριότητες εν όψει των Καπατσινείων συνεχίζονται ως την Κυριακή 14/6. Σας περιμένουμε όλους:

  • Τετάρτη 10/6 και Πέμπτη 11/6 ώρα 18:00 – 20:00 θα στηθούν τραπέζια του πινγκ πονγκ στο Παυσίλυπο για την γνωριμία και προώθηση του αθλήματος στην πόλη μας.
  • Τετάρτη ώρα 20:00 στο κτήμα Βασιλακου θα γίνει ενημέρωση για την ορθή καλλιέργεια των κηπευτικών.
  • Σάββατο 13/6 ώρα 07:30 αναχώρηση από τα γραφεία του συλλόγου για παραλίμνια πεζοπορία στη Καστανιά.
  • Σάββατο 13/6 ώρα 11:00 στην αίθουσα του 6ου Γυμνασίου θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας παίδων και παμπαίδων μεταξύ του Φ.Ο.Καρδίτσας και του Γ.Σ.Βόλου.
  • Κυριακή 14/6 ώρα 10:30 ποδηλατικός περίπατος. Συγκέντρωση και εκκίνηση από τα γραφεία του Φ.Ο.Κ

Κάπως έτσι και φέτος με αγάπη και πολύ μεράκι ολοκληρώνεται ο θεσμός αυτός, προς τιμήν του αείμνηστου, δραστήριου και χαμογελαστού ανθρώπου Αποστόλη Καπατσίνα. Ελάτε να διασκεδάσουμε, να παίξουμε, να γελάσουμε!!!

Τηλ. επικοινωνίας 2441028448 – 6989290187

Προηγούμενο άρθρο Το υπόμνημα της ΠΑΣΕΒΕ προς τη ΔΟΥ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Καρδίτσας σε συγκέντρωση