Συνεχείς οι παρεμβάσεις του Δήμου Καρδίτσας στην πόλη και τις Τοπικές Κοινότητες ενόψει Πάσχα


Με εντατικούς ρυθμούς εργάστηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα οι Υπηρεσίες Καθαριότητας και Πρασίνου, καθώς και η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Καρδίτσας, προκειμένου η εικόνα της πόλης, αλλά και όλου του Δήμου την εορταστική περίοδο που διανύουμε να είναι η καλύτερη δυνατή τόσο για τους δημότες, όσο και για τους χιλιάδες επισκέπτες.
Από την Τεχνική Υπηρεσία έγιναν πολλές εργασίες συντήρησης, ευπρεπισμού και  αποκατάστασης φθορών σε κοινόχρηστους χώρους, ενώ η Υπηρεσία Πρασίνου όλο το προηγούμενο διάστημα κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια τόσο για το κόψιμο των χόρτων (που λόγω των ευνοϊκών καιρικών συνθηκών αναπτύσσονται ταχύτατα αυτή την περίοδο) όσο και για τη φύτευση εποχιακών λουλουδιών και καλλωπιστικών φυτών  σε πλατείες και παρτέρια.
Οι υπάλληλοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας μερίμνησαν για τον καθαρισμό όλων των δημόσιων χώρων τόσο στην πόλη, όσο και στις Τοπικές Κοινότητες, ενώ τόσο τη Μεγάλη Παρασκευή, όσο και το Μεγάλο Σάββατο η Υπηρεσία με τα μηχανοκίνητα μέσα και με τους οδοκαθαριστές θα φροντίσει για την αποκομιδή των απορριμμάτων, την καθαίρεση αφισών και την ακόμη καλύτερη εικόνα της πόλης.
Τη Δευτέρα του Πάσχα θα γίνει αποκομιδή απορριμμάτων από το κέντρο της πόλης, ενώ πλήρη αποκομιδή θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη.
Να σημειωθεί ότι από τις  Υπηρεσίες του Δήμου δόθηκε έμφαση και στις Τοπικές Κοινότητες και υπήρξε στενή συνεργασία με τους Προέδρους για τον καλύτερο συντονισμός και την αποτελεσματικότερη κατά περίπτωση παρέμβαση.
Ο Δήμος Καρδίτσας παρακαλεί τους δημότες να συμβάλουν στο να διατηρηθεί η καλή εικόνα της  πόλης και των Τοπικών Κοινοτήτων στους παραπάνω τομείς, ενώ ενόψει και της προεκλογικής περιόδου ζητά από όλους τους εμπλεκόμενους να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν ενέργειες που θα υποβαθμίσουν  την αισθητική και την καθαριότητα της πόλης.

Προηγούμενο άρθρο Πασχαλιάτικο μήνυμα Περιφερειάρχη Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Μουσικοχορευτική βραδιά μετά την Ανάσταση στο Παυσίλυπο με το Μουσικό σχήμα «ΑΠΟΗΧΟΣ»