Ειδήσεις

Συντονιστικό Αγώνα για τα Άγραφα: Η τρομοκρατία δεν θα περάσει


Η τρομοκρατία δεν θα περάσει. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις θα κάμψουν το λαό που αγωνίζεται. Το Συντονιστικό Αγώνα για τα Άγραφα, καταγγέλλει και καταδικάζει όλες τις διώξεις οι οποίες γίνονται ενάντια σε αυτούς οι οποίοι παλεύουν ενάντια στην ισοπέδωση όσων μας ανήκουν, όπως είναι τα Άγραφα και η ενέργεια.

Είναι παράλογο και προκλητικό, την ίδια ώρα κατά την οποία η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καρδίτσας , συνεδρίαζε με παρουσία ισχυρών Αστυνομικών δυνάμεων μη επιτρέποντας όλους όσοι διαδήλωναν να παρευρίσκονται στη συγκεκριμένη συνεδρίαση με θέμα την παράδοση γης και ενέργειας στο μεγάλο κεφάλαιο, η οποία κατά τα άλλα, όφειλε να γίνεται ανοικτά και δημόσια, να καλεί σε απολογία 4 συναδέλφους μας, διαδηλωτές λόγω της στάσης τους απέναντι στην προκλητική στάση της Αστυνομίας.

Στη συγκεκριμένη διαδήλωση στην οποία ήμασταν παρόντες, προκλητική και επικίνδυνη ήταν η στάση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής (ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ) και απουσία της σημερινής (ΝΔ) και των δυνάμεων καταστολής και όχι των διαδηλωτών.

Με το συντονισμένο, περιφρουρημένο αλλά και με τον αποφασιστικό μας αγώνα μπορούμε να τους σταματήσουμε.

Κάτω τα χέρια από τα Άγραφα
• Κάτω τα χέρια από τους αγώνες μας
• Καμία δίωξη όλων όσοι αγωνίζονται για την υπεράσπιση όσων μας ανήκουν
• Οι αγώνες δεν ποινικοποιούνται ούτε τρομοκρατούνται
• Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους όσοι διώκονται για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας.

 

Προηγούμενο άρθρο Ψήφισμα του Παν/μιου Θεσσαλίας για την αέρια ρύπανση της πόλης του Βόλου
Επόμενο άρθρο Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων στον Δήμο Παλαμά