ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας : Η ελπίδα ήρθε ! Σας Ευχαριστούμε !


Η Νομαρχιακή Επιτροπή της Καρδίτσας και όλες οι οργανώσεις Μελών του απευθύνουν θερμό χαιρετισμό στους χιλιάδες ψηφοφόρους του Νομού, που αψηφώντας τα τρομοκρατικά διλήμματα και τα άσφαιρα τελεσίγραφα του εγχώριου οικονομικού κατεστημένου και του  πολιτικού προσωπικού τους, προτίμησαν και έδωσαν εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ.  Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα οι Καρδιτσιώτισσες και οι Καρδιτσιώτες ψήφισαν τον συνδυασμό μας, στέλνοντας τους σ. Νίκο Μιχαλάκη εκ νέου και τους Σπύρο Λάππα και Χρυσούλα Κατσαβριά-Σιωροπούλου ως εκπροσώπους τους στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Θεωρούμε ότι η ανάδειξη τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με ένα μάλιστα ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό σε πανελλαδικό επίπεδο, στο Νομό μας αποτελεί θετική εξέλιξη για τον τόπο καθώς είμαστε βέβαιοι ότι θα θέσουν ως προτεραιότητα τη στήριξη του προγράμματος κοινωνικής ανασυγκρότησης της ΔΕΘ αλλά και την στήριξη, καταρχάς, των Καρδιτσιωτών στα προβλήματα επιβίωσης που προκάλεσαν οι μνημονικές πολιτικές.

Θεωρούμε ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ  είναι μια ιστορική νίκη του ελληνικού λαού που δίνει μια ισχυρή εντολή για να σταματήσει η λιτότητα και ένα μήνυμα για να πνεύσει άνεμος αλλαγής σε όλη την Ευρώπη. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει την ιστορική ευθύνη για να συγκροτήσει κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας και να προχωρήσει στην υλοποίηση του Προγράμματος Θεσσαλονίκης , καθώς και για να διαπραγματευτεί στην Ευρώπη. Για να βγάλει τη χώρα από το σπιράλ του θανάτου, την ανθρωπιστική κρίση και την οικονομική καταστροφή που επέφεραν οι δανειστές, το κεφάλαιο και οι πολιτικοί τους υπηρέτες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Εμείς, θα τιμήσουμε το συμβόλαιο που υπογράψαμε με τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τη νεολαία και την τρίτη ηλικία και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, εντός και εκτός βουλής να καταργηθούν οι εφαρμοστικοί νόμοι του μνημονίου και θα εντείνουμε την πάλη μας μέσα και έξω από τη χώρα για τα συμφέροντα της κοινωνίας και της εργασίας.

Ο αγώνας μας, πολιτικός και κοινωνικός έχει ήδη αρχίσει. Δύναμή μας, η σχέση εμπιστοσύνης και ειλικρίνειας που έχουμε αναπτύξει και θα ενδυναμώσουμε στο αμέσως επόμενο διάστημα με τον ελληνικό λαό.

 

Αγωνιζόμαστε μέσα από την Αριστερά για αξίες όπως η συμμετοχική δημοκρατία , η ισονομία , η αξιοκρατία, η αλληλεγγύη και η κοινωνική δικαιοσύνη στην καθημερινή ζωή των πολιτών.

Θέλουμε ξανά να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλες και όλους, που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

 

Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Καρδίτσας

26-01-2015

 

Προηγούμενο άρθρο Πανηγυρικό το κλίμα στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθρο Ευχαριστήριο Χρυσούλας Κατσαβριά – Σιωροπούλου