Σφραγίζεται το Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας


Με απόφαση της Περιφέρειας Θεσσαλίαs

– Γίνεται έξωση στην Αναγέννηση από τη φυσική της έδρα

– Τη διοίκηση του Δήμου Καρδίτσας καταγγέλλει η ΠΑΕ.

«Η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας καταγγέλλει την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την πρωτάκουστη απόφαση να ζητήσει την σφράγιση του Αθλητικού Κέντρου Καρδίτσας και την έξωση της ομάδας μας από την φυσική της έδρα.

Αυτή η απόφαση είναι μια «εχθρική» ενέργεια εις βάρος της ιστορικής ομάδας της Θεσσαλίας και εις βάρος των φιλάθλων ενός ολόκληρου νομού.

Έστω και την ύστατη στιγμή περιμένουμε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας να αλλάξει την ανήκουστη απόφαση της και να αποσύρει το έγγραφο, με το οποίο η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής κατηγορίας «αναγκάστηκε» να μην ορίσει γήπεδο για τον αγώνα της Αναγέννησης με την Κέρκυρα, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008.

Η ολιγωρία του Δήμου Καρδίτσας, ως υπευθύνου του σταδίου, είναι πρωτοφανής και αυτή η ολιγωρία έχει επιπτώσεις σε όλα τα επίπεδα για την Αναγέννηση. Ζητούμε συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο της Καρδίτσας, που λόγω ανεπάρκειας των υπευθύνων, δεν γνωρίζει αν θα παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα την ερχόμενη Κυριακή.  

Απαιτούμε από την Δημοτική Αρχή να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες, έστω και την ύστατη στιγμή, ώστε αυτή η απόφαση να αλλάξει σήμερα και η Αναγέννηση να δώσει τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής μπροστά στους φιλάθλους της και στην φυσική της έδρα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας είναι υποχρεωμένη να  προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας.

Επιφυλασσόμεθα κάθε νόμιμου δικαιώματος μας και απαιτούμε άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Εκ της διοικήσεως

Προηγούμενο άρθρο Παράταση προθεσμίας πληρωμής οφειλών αγροτών
Επόμενο άρθρο Να παραιτηθεί από βουλευτής ο Π.Τατούλης ζητά -τώρα- η ΝΔ