Ειδήσεις

Σχετικά με την επέμβαση ΗΠΑ – Μ. Βρετανίας – Γαλλίας στη Συρία


Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Καρδίτσας καταδικάζει τη πυραυλική επίθεση των ΗΠΑ – Μ. Βρετανίας – Γαλλίας στη Συρία, που στηρίζεται από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και καλεί το λαό της Καρδίτσας να βγει στο δρόμο να καταδικάσει μαζικά την ιμπεριαλιστική επίθεση.

Οι λαοί έχουν πείρα και γνωρίζουν ότι τα κατασκευασμένα στοιχεία και τα προσχήματα περί χρήσης χημικών όπλων έχουν αξιοποιηθεί και αξιοποιούνται για να δικαιολογήσουν τις πολεμικές επεμβάσεις, όπως έγινε στο Ιράκ, όπως γίνεται σήμερα στη Συρία.

Η όξυνση των ιμπεριαλιστικών αντιθέσεων και ανταγωνισμών, η κλιμάκωση της επίθεσης στη Συρία ενισχύουν τον κίνδυνο για γενικευμένο ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει μεγάλες ευθύνες, συνεχίζει την επικίνδυνη πολιτική των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, διαθέτει για τις ανάγκες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ τις βάσεις και τα ευρωατλαντικά στρατηγεία, έχει μετατρέψει τη χώρα σε ιμπεριαλιστικό ορμητήριο. Η πολιτική της “γεωστρατηγικής αναβάθμισης” υπηρετεί τα μεγάλα συμφέροντα και εμπλέκει τη χώρα και το λαό μας σε μεγάλες περιπέτειες.

Δυναμώνουμε τη δράση μας και διαθέτουμε όλες τους τις δυνάμεις μας για την ανάπτυξη της πάλης του λαού μας, για να απαιτήσουμε μαζικά:

Καμιά στήριξη της κυβέρνησης στις δολοφονικές ιμπεριαλιστικές επιχειρήσεις ενάντια στο λαό της Συρίας.

Να κλείσει ΤΩΡΑ η βάση της Σούδας και όλες οι ξένες στρατιωτικές βάσεις και στρατηγεία.

Καμιά συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις – Επιστροφή όλων των στρατιωτικών από τις ευρω-ΝΑΤΟικές αποστολές στο εξωτερικό.

Καμιά αλλαγή των συνόρων και των συνθηκών που τα καθορίζουν.

Αποδέσμευση από ΕΕ – ΝΑΤΟ».

Όλες και όλοι στη συγκέντρωση στις 18 Απρίλη το απόγευμα στις 7:30μμ στη κεντρική πλατεία

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παράκληση στην Παναγία Βασίλισσα
Επόμενο άρθρο Κ. Αγοραστός: Έκλεισε ο κύκλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης