Ειδήσεις

Σχετικά με τις εκλογές στο Σύλλογο Πολιτικών Συνταξιούχων Δημοσίου


Η ‘’Αγωνιστική Ενότητα Συνταξιούχων Δημοσίου ν. Καρδίτσας’’ καταγγέλλει τους μέχρι χθες εκπροσώπους της πλειοψηφίας του Διοικητικού Συμβουλίου,που εκλέχτηκαν με το λεγόμενο ‘’Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο’’, διότι παραβιάζοντας το Καταστατικό του Συλλόγου και τους νόμους 4387/2016 και 1264/1982 περί συνδικαλιστικών σωματείων, παραποίησαν το Μητρώο Μελών του Συλλόγου αφαιρώντας αυθαίρετα ορισμένους συναδέλφους, χωρίς να εφαρμόσουν το άρθρο 4 του Καταστατικού αλλά και το άρθρο 10 του ν. 1264/82, υποπίπτοντας έτσι σε ποινικό αδίκημα (ο Γραμματέας του Συλλόγου που έχει την ευθύνη για το Μητρώο δήλωσε ότι δεν τους διέγραψε αυτός).

Αυτές οι συμπεριφορές θυμίζουν άλλες εποχές στο Συνδικαλιστικό Κίνημα και μας γυρίζουν δεκαετίες πίσω στα ‘’αποφασίζουμε και διατάζουμε’’.

Καλούμε την πλειοψηφία να αποκαταστήσει αμέσως το Μητρώο αλλιώς το λόγο έχει ο εισαγγελέας, τον οποίο θα επισκεφτούμε,  για το αδίκημα της παραποίησης και αλλοίωσης του νόμιμου Μητρώου του Συλλόγου.

Η μη αποκατάσταση του Μητρώου, ανησυχούμε ότι θα επιφέρει αναταραχή και εντάσεις στα μέλη του Συλλόγου.

Πρέπει να τονίσουμε ότι μεταξύ των διαγραμμένων μελών, που είναι στο Σύλλογο πάνω από μια δεκαετία, είναι και δυο υποψήφιοι με το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Ενότητας.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για την τουρκική εισβολή στη Συρία
Επόμενο άρθρο Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου 1940 από το Παν/μιο Θεσσαλίας