Ειδήσεις

Σχολικά είδη διέθεσε το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Στις  20/09/18  το απόγευμα στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, παρουσία της Αντιδημάρχου Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών – Κοινωνικών Ομάδων & Αλληλεγγύης κ. Ευαγγελία Διαμαντή, της Δ/ντριας της Δ/νσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας & Πολιτισμού κ. Αθηνά Πέτσα της Προϊσταμένης του τμήματος Μέριμνας της ανωτέρω Δ/νσης κ. Κατ. Καφαντάρη και  των υπαλλήλων του Κοινωνικού Παντοπωλείου & του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Καρδίτσας, πραγματοποιήθηκε η  διάθεση σε 40 παιδιά (ωφελούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου 4/μήνου Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2018) σε σχολικά είδη & περιποίησης απλών τραυμάτων, αφού πρώτα έγινε σχετική παρουσίαση-επίδειξη στους γονείς από την Νοσηλεύτρια του ΚΑΠΗ του Δήμου Καρδίτσας.

Στο κάθε παιδί δόθηκε μία σχολική τσάντα, τετράδια, μολύβια, στυλό χρώματα και μπλoκ ζωγραφικής κ.λ.π, είδη καθαριότητας & περιποίησης τραυμάτων, κρουασάν, μπισκότα, χυμοί κουλουράκια και ψωμάκια σάντουιτς.

Όλα τα προαναφερθέντα ήταν προσφορές από συμπολίτη μας βιβλιοπώλη, που θέλει να διατηρήσει την ανωνυμία του,  τον ΑΣΚ Καρδίτσας, τα αρτοποιεία Νταρούτσου  & Λάππα καθώς και απλών συμπολιτών μας.

Όλους τους ανωτέρω ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους και ελπίζουμε την κίνησή τους  να ακολουθήσουν και άλλοι συμπολίτες μας ενισχύοντας έτσι το αίσθημα ανακούφισης στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση των Συντονιστών Αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τον Αλέξη Χαρίτση
Επόμενο άρθρο Σε φάση υλοποίησης η παράκαμψη της Συκεώνας