Ειδήσεις

Σωτήρης Κουλοκτσής: Ήρθε η ώρα για ριζικές αλλαγές και ανανέωση προσώπων


Στον τόπο καταγωγής του, το Μακρυχώρι, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος βουλευτής κ. Σωτήρης Κουλοκτσής. Προηγουμένως είχε επισκεφτεί το Καλλιφώνι αλλά και την πόλη του Μουζακίου. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή αλλά και θερμή η υποδοχή από τον κόσμο που βρέθηκε στην αίθουσα που μιλούσε. Ο κ. Κουλοκτσής αναφέρθηκε στις προοπτικές του Νομού μας. «Έχουμε υπέροχο ορεινό όγκο αλλά και εύφορα πεδινά τμήματα. Αυτό δίνει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης. Όμως η ανάπτυξη είναι μια σύνθετη διαδικασία και δεν έρχεται με λόγια αλλά με πολιτικές. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια με τη απερχόμενη κυβέρνηση, ζήσαμε μοναδικές καταστάσεις στις οποίες κυριάρχησε η ιδεοληψία και η προσπάθεια δημιουργίας μηχανισμών εξουσίας. Κοιτάξτε τι συνέβη επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ. Όσοι παράγουν τιμωρούνται με υπερφορολόγηση και όταν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στους υπέρογκους φόρους διαπομπεύονται ως φοροφυγάδες ή μπαταχτσήδες. Ο μικροεπαγγελματίας, ο βιοτέχνης, ο ελεύθερος επαγγελματίας, ο αγρότης, ο δημόσιος υπάλληλος τιμωρούνται με σκληρά φορολογικά μέτρα, με περικοπές του εισοδήματος τους και με σειρά άλλων επιβαρύνσεων στο όνομα κάποιων αριθμών» υπογράμμισε ο κ. Κουλοκτσής. Στη συνέχεια μίλησε για την Ν.Δ η οποία με συγκεκριμένο πρόγραμμα έρχεται για να ανατάξει την οικονομία της χώρας. Κλείνοντας ο κ. Κουλοκτσής αναφέρθηκε και στη δική του υποψηφιότητα. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Μετά από τόσες μέρες περιοδειών και συνεχούς επαφής με όλους τους συμπολίτες μου έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αξίζει διπλά να προσπαθήσω για αυτό τον υπέροχο τόπο και τους ανθρώπους του. Διότι οι άνθρωποι αυτού του τόπου θέλουν και τους αξίζουν  νέα πρόσωπα με νέες ιδέες για να τους εκπροσωπήσουν στη βουλή. Επίσης εκείνο που ξέρω είναι ότι παντού εισπράττω την αγάπη του κόσμου και μια μεγάλη αποδοχή. Φίλες και φίλοι προσβλέπω στην δικιά σας βοήθεια όπως αυτή θα εκφραστεί με την ψήφο την δικιά σας, των οικογενειών σας, των φίλων σας, ώστε όλοι μαζί να καταφέρουμε να βγάλουμε την Καρδίτσα και τη χώρα από το τέλμα που την οδήγησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σας ευχαριστώ για την εδώ δυναμική παρουσία σας, σας καλώ να στείλετε το μήνυμα νίκης προς κάθε κατεύθυνση και σας διαβεβαιώνω ότι η νίκη που έρχεται είναι μεγάλη με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Ο κ. Κουλοκτσής αύριο το βράδυ ολοκληρώνει τις προεκλογικές του περιοδείες, με ομιλία στους Σοφάδες ενώ νωρίτερα θα επισκεφτεί τον Πρόδρομο και την Ματαράγκα.

Προηγούμενο άρθρο Ο Σύλλογος Εκπ/κών Α΄θμιας για το ειδικό σχολείο
Επόμενο άρθρο Ο θεσμός του Μεταλυκειακού Έτους-Τάξη Μαθητείας ΕΠΑΛ