Σύλλογος Γυναικών Ν. Καρδίτσας : Δραστηριότητες για την 8η Μάρτη


Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του Συλλόγου Γυναικών ν. Καρδίτσας με ευκαιρία την 8 Μάρτη  Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας. Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ των εργαζομένων, της ΠΑΣΕΒΕ των μικρεμπόρων, του ΜΑΣ των σπουδαστών-φοιτητών και της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Έτσι έγιναν ήδη και συνεχίζονται εξορμήσεις σε δημόσιες υπηρεσίες, μαγαζιά της πόλης, και σε σπουδαστές των ΤΕΙ Καρδίτσας.

Περιοδείες και συναντήσεις έγιναν τόσο με τον Διευθυντή του ΠΕΔΥ Καρδίτσας όσο και με την διοικήτρια του νοσοκομείου. Στις συναντήσεις αναδείχτηκαν οι τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό. Χαρακτηριστικό είναι στο ΠΕΔΥ δεν υπάρχουν καθόλου 10 βασικές ειδικότητες και στο νοσοκομείο η παιδιατρική λειτουργεί εκ περιτροπής με αυτή των Τρικάλων.

Έγιναν επίσης ομιλίες στο 5ο δημοτικό σχολείο Καρδίτσας στην ΣΤ τάξη και στην Β τάξη του 1ΟΥ Γυμνασίου Καρδίτσας.

Προγραμματίζονται ακόμα την Παρασκευή 6 Μάρτη ομιλία σε παιδιά στο Μουσικό Γυμνάσιο Καρδίτσας και στο ΕΠΑΛ Σοφάδων.

Περιοδείες θα γίνουν την ίδια μέρα  με την ΕΟΑΣΚ στα Κέντρα Υγείας Παλαμά και Σοφάδων.

Ομιλίες θα γίνει ακόμα το Σάββατο 7 Μάρτη σε εργαζόμενες στο «ΧΟΝΤΟ» και την Δευτέρα 9 Μάρτη σε τμήματα μαθητείας του ΟΑΕΔ.

Την Κυριακή 8 Μάρτη στις 6.30 μμ στο καφέ «ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΑΤΙ» θα γίνει η κεντρική εκδήλωση που θα περιλαμβάνει ομιλία με θέμα: «ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΕΕ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ». Θα προβληθεί ακόμα η ταινία : «Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ»

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα της 7ης Πανελλήνιας Συνάντησης Σχολικών Χορωδιών για την Παρασκευή
Επόμενο άρθρο ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών : Στο ίδιο έργο θεατές