Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Παλαμά: Αιμοδοσία από όλους για όλους


Με σύνθημα ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ-ΔΩΣΕ ΖΩΗ ο Σύλλογος σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καρδίτσας  οργανώνει την 12η εθελοντική αιμοδοσία  την Τρίτη 16 Οκτωβρίου  2012 στο Κέντρο Υγείας Παλαμά και ώρα 8:30 π.μ.- 1μ.μ..

Η προσπάθεια που καταβάλλει  ο Σύλλογος είναι υπόθεση όλων των κατοίκων. Απευθύνεται σε όλους τους δημότες Παλαμά και των δημοτικών διαμερισμάτων. Είναι κοινωνική και ηθική υποχρέωση όλων των κατοίκων και φορέων να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή. Ο σκοπός είναι η κάλυψη της ανάγκης για αίμα των συνανθρώπων μας. Αν όλοι όσοι μπορούν να δώσουν αίμα συμμετέχουν, δε θα βρεθεί κανένας συντοπίτης μας στη δύσκολη θέση να ψάχνει για αίμα όταν χρειαστεί.

Όσοι γίνουν αιμοδότες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αίμα για όποιον θέλουν.(Θα δοθούν και οι Κάρτες Αιμοδοτών σε όσους δεν τις πήραν).

Οι Αιμοδότες θα πρέπει να έχουν υπόψη τους τα εξής:

Να είναι ξεκούραστοι και να έχουν συμπληρώσει τις φυσιολογικές ώρες ύπνου. Πρέπει να έχει προηγηθεί καλό πρωινό και να μην έχει γίνει κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών το προηγούμενο βράδυ. Για οποιοδήποτε θέμα υγείας πρέπει να ενημερώσουν το γιατρό.

Η αιμοδοσία διαρκεί 10 λεπτά της ώρας και είναι ανώδυνη.

Το αίμα που δίνουμε, ο οργανισμός μας το αντικαθιστά μέσα σε 10 λεπτά της ώρας. Ο Σύλλογος (τηλ. 6974430797, 6977995067, 6974978776) με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και συνέπεια και χωρίς καμία διάκριση είναι στο πλευρό κάθε συνανθρώπου μας.

Έλα κι εσύ μαζί μας. Ο Σύλλογος είναι για όλους.

Κάθε οικογένεια κι ένας αιμοδότης.

Είναι ζήτημα ζωής-είναι ζήτημα τιμής.

ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΖΩΗ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΙΜΑ.

Μην περιμένεις πρώτα να χρειαστείς αίμα.                                                                           ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Νίκος Μιχαλάκης: Οι λαϊκοί αγώνες μπορούν να αλλάξουν τους συσχετισμούς υπέρ των εργαζομένων και των ανέργων
Επόμενο άρθρο Συνελήφθησαν πέντε άτομα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Καρδίτσα