Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ : Όλοι την Τετάρτη στις 6.00μμ. στην κεντρική πλατεία


Είμαστε μόλις δύο εβδομάδες από τις ιστορικές εκλογές στην Ελλάδα και οι βασικοί εκπρόσωποι της ΕΕ, περιφρονούν  το δικαίωμα του λαού να αποφασίζει ο ίδιος, για τις τύχες του, την θέλησή του να τελειώνουμε με την βαρβαρότητα των μνημονίων και την επιτροπεία, όπως εκφράστηκε με τους αγώνες και την ψήφο του. Πιέζουν  για αιώνια λιτότητα μέσα από «ισοσκελισμένους προϋπολογισμούς» και πλεονάσματα γιατί το προβλέπουν οι συνθήκες της ΕΕ.

Διαμηνύουν σε όλους τους τόνους και με όλα τα μέσα ότι δε θα επιτρέψουν καμιά ρωγμή στο ευρωπαϊκό τερατούργημα.  Απαιτούν «σεβασμό των συμφωνηθέντων»,  «συνέχιση της άγριας λιτότητας και των αντιδραστικών μεταρρυθμίσεων», νέα επιτροπεία, τυπικά χωρίς τρόικα, αλλά από την ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, και μια νέα συμφωνία, δηλαδή  ένα νέο μνημόνιο

Δεν τους ενδιαφέρει καθόλου η κοινωνική έρημος που έχουν σκορπίσει γύρω τους, οι χιλιάδες άνεργοι, οι χιλιάδες αυτοκτονίες. Φαίνεται καθαρά ότι η ΕΚΤ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το ΔΝΤ θα κάνουν τα πάντα για να επιβάλλουν τα συμφέροντά τους σε βάρος των εργαζόμενων στην Ελλάδα και σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι πολιτικές αυτές έχουν οδηγήσει και την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην πατρίδα μας και τους εργαζόμενους σε αυτή, σε τραγική κατάσταση , να μην μπορεί να ανταπεξέλθουν στα στοιχειώδη καθήκοντά τους.

Δεν περιμένουμε τη συναίνεση των Βρυξελλών, των τραπεζιτών και των βιομήχανων για να διεκδικήσουμε να πάρουμε πίσω όλα όσα μας έκλεψαν με τα μνημόνια και τις επιθέσεις τους.

Η κυβέρνηση οφείλει να ικανοποιήσει άμεσα τα αιτήματα της εργαζόμενης πλειοψηφίας τα οποία χαθήκανε μετά από 5 χρόνια μνημονιακής πολιτικής.

Ήρθε η ώρα να υψώσουμε ο ανάστημά μας, να διαδηλώσουμε για τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία και την αξιοπρέπεια.

         Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. ν. Καρδίτσας αποφάσισε κατά πλειοψηφία να καλέσει τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ μαζί με όλους τους άλλους εργαζόμενους,  να συμμετέχουν στον αγώνα του Ελληνικού Λαού για τα δικαιώματα στην παιδεία, την υγεία , την ελευθερία και την εργασία και να στείλει ένα παλλαϊκό μήνυμα κατά της λιτότητας και των μνημονίων.

 

                                                   ΑΓΩΝΑΣ ΟΧΙ  ΥΠΟΤΑΓΗ

                  Σεβασμός στην θέληση και τις επιλογές του ελληνικού λαού

                             Κάτω οι εκβιασμοί της ΕΚΤ, του ΔΝΤ και της ΕΕ.

                                                 ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 11   ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 15  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ,  ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ  6:00 Μ.Μ.

 

                                           Για το Δ.Σ.

 

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ              ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΣΟΥΡΛΑΣ

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εορτή Αγίου Βουκόλου στο Μαυρομμάτι
Επόμενο άρθρο 1ο Χορτοφαγικό Συμπόσιο για μέλη και φίλους της ΟικόΣφαιρας