Σύναψη 5 συμβάσεων μίσθωσης έργου στη ΔΗΚΕΚ


Σε 1.200 ανέρχονται οι «ανοικτές» θέσεις εργασίας που προσφέρονται αυτή την εβδομάδα σε δήμους, περιφέρειες και στο Δημόσιο. Δείτε αναλυτικά την κατανομή των θέσεων:

 

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καρδίτσας – ΔΗ.Κ.Ε.Κ ανακοινώνει τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με συνολικά πέντε (5) άτομα για την κάλυψη αναγκών της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καρδίτσας που εδρεύει στην Καρδίτσα με αντικείμενο την εκτέλεση του έργου: «Κέντρου Στήριξης Ρομά και ευπαθών ομάδων». Στο πλαίσιο του έργου αυτού θα απασχοληθεί ανά ειδικότητα ο εξής αριθμός ατόμων:

ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ 1

ΠΕ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1

ΠΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ1

ΠΕ ΙΑΤΡΟΣ 1

ΔΕ/ΥΕ διαμεσολαβητής (προερχόμενος από τον τοπικό πληθυσμό της ομάδας στόχου Οικισμοί Αθιγγάνων του Δήμου Καρδίτσας) 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΜΕ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καρδίτσας, Ηρώων Πολυτεχνείου 22, Τ.Κ. 431 00 Καρδίτσα, (τηλ. Επικοινωνίας : 2441042429, 27824) από 20.02.2014 έως 28.02.2014.

 

Προηγούμενο άρθρο Αιτήσεις μετάταξης για τους εκπαιδευτικούς υπό διαθεσιμότητα
Επόμενο άρθρο Σοβαρό τροχαίο στο δρόμο Μουζακίου - Βατσουνιάς