Σύσκεψη για την διοργάνωση του 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας


Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 σύσκεψη μεταξύ της Δ.Ε. του Παραρτήματος Καρδίτσας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.) και των τοπικών φορέων, με θέμα τη διοργάνωση του 30ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ε.Μ.Ε. που θα γίνει στην Καρδίτσα στις 8, 9 και 10 Νοεμβρίου 2013.

Μετά από σχετική πρόσκληση της Δ.Ε. του παραρτήματος Καρδίτσας παρευρέθησαν οι κ.κ. Τσιάκος Βασίλειος και Κόκκαλη Γεωργία ως εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Τσιαντής Δ. Δήμαρχος, Λίμνης Πλαστήρα, Καραγιάννης Ν, ως εκπρόσωπος του Δήμου Καρδίτσας και Παππάς Β, πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Καρδίτσας.

Οι τοπικοί φορείς δεσμεύθηκαν, πως θα σταθούν αρωγοί στο μεγάλο αυτό επιστημονικό και πολιτιστικό γεγονός για την ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αφού θα επιφέρει σημαντική τόνωση του συνεδριακού τουρισμού στην περιοχή μας.

Από τη συζήτηση αυτή δρομολογήθηκαν συγκεκριμένες ενέργειες από κοινού, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος συντονισμός και πρακτικές,  που θα συμβάλουν στη λύση του οργανωτικού και οικονομικού κόστους αυτής της διοργάνωσης.

 

Προηγούμενο άρθρο Ενημερωτικές εκδηλώσεις σε Κέδρο και Λεοντάρι
Επόμενο άρθρο ΕΛΜΕ Καρδίτσας: «Γράμμα στους γονείς…»