Ειδήσεις

Σύσκεψη για την προετοιμασία του 3ου Πλαστήριου Δρόμου


Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την πραγματοποίηση του 3ου Πλαστήριου Δρόμου την Κυριακή 20 Μαΐου. Για τον καλύτερο συντονισμό της μεγάλης αθλητικής εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11/5 σύσκεψη στο Δημαρχείο, στην οποία συμμετείχε η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος και υπεύθυνη για τον Πλαστήριο Δρόμο κ. Αλκ. Κολοκύθα, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΚ κ. Μιχ. Τάντος, ο Υποδιοικητής της Τροχαίας Καρδίτσας κ. Τηλ. Σωτηρόπουλος ο συντονιστής του αγώνα κ. Βησ. Ζησόπουλος, Πρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων και εκπρόσωποι των εθελοντικών οργανώσεων της περιοχής μας ( Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Παράρτημα Καρδίτσας, Πρόσκοποι, Λέσχη 4Χ4, Ραδιολέσχη Καρδίτσας, Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Καρδίτσας, Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών) που στηρίζουν τη διοργάνωση.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα, καθώς και θέματα που αφορούν την ασφάλεια του αγώνα και των συμμετεχόντων, ο αριθμός των οποίων αναμένεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο καθώς ήδη έχουν εγγραφεί πάνω από 600 άτομα κάθε ηλικίας! Οι δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στο παρακάτω link: https://goo.gl/forms/mlcVMMDNt2SaHp3l1 , ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη της διοργάνωσης κ. Αλκ. Κολοκύθα (6978337428 ) και στον συντονιστή κ. Βησ. Ζησόπουλο (6984993437).

Όσον αφορά τις διαδρομές του 3ου Πλαστήριου Δρόμου:

–  Η εκκίνηση των 5χλμ θα δοθεί πριν τη διασταύρωση προς Κρύα Βρύση – Ξυνονέρι- Άγιο Γεώργιο

– Η εκκίνηση των 10χλμ από το ύψος των διυλιστηρίων, μετά τη Μητρόπολη προς Εργοτάξιο. Η μεταφορά των δρομέων από το κέντρο προς τα σημεία εκκίνησης θα γίνει με το Αστικό ΚΤΕΛ ν. Καρδίτσας. Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί από τα σημεία εκκίνησης είναι μέσω της επαρχιακής οδού Καρδίτσας Καστανιάς -Ταυρωπού- Καραϊσκάκη- Υψηλάντου- Ηρώων Πολυτεχνείου (αριστερά)- Κεντρική Πλατεία.

-Για το δρόμο 3000  ΑΜΕΑ η αφετηρία από το ύψος του Υδατόπυργου περίπου και μέσω Καραϊσκάκη – Υψηλάντου, τερματισμός στην Πλ. Ελευθερίας .

-Η εκκίνηση στα 1000μ. Όπου θα τρέξουν μαθητές έως 12 ετών θα δοθεί από την οδό Καραϊσκάκη, στο ύψος περίπου του σούπερ μάρκετ Μασούτης και ο τερματισμός θα γίνει στην Κεντρική Πλατεία, μπροστά στο συντριβάνι.Η διαδρομή είναι Καραϊσκάκη- Υψηλάντου- Ηρώων Πολυτεχνείου(αριστερά)- Κεντρική Πλατεία.

Όλοι οι δρομείς πρέπει να βρίσκονται δύο ώρες πριν τον αγώνα στην κεντρική πλατεία,όπου θα βρίσκεται η γραμματεία,για την παραλαβή των αριθμών,την υπογραφή της υπεύθυνης δήλωσης και τη μετακίνησή τους στους χώρους της εκκίνησης με λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ ν. Καρδίτσας.

Προηγούμενο άρθρο Εβδομαδιαίο πρόγραμμα ΚΑΜ Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αιτήσεις για τη Φοιτητική Εστία του ΤΕΙ Θεσσαλίας