Σύσκεψη του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με τα τουριστικά πρακτορεία


Πραγματοποιήθηκε στις 22/4/2015 σύσκεψη  του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με εκπροσώπους των τουριστικών πρακτορείων του Νομού Καρδίτσας. Στην σύσκεψη κλήθηκαν όλα τα τουριστικά πρακτορεία και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των  παρακάτω:

VRODOS TRAVEL

QUICK TRAVEL

ΕΥΘΥΜΙΟΥTRAVEL

ΘΑΝΟΣ TRAVEL

Το Επιμελητήριο εκπροσώπησε ο Β΄Αντιπρόεδρος κ. Απόστολος Κηρύκος. Το θέμα της συζήτησης ήταν η καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα τουριστικά πρακτορεία και οι δυνατότητες διαμόρφωσης ενός ελκυστικού πακέτου για το Νομό μας που θα συνδυάζει τις φυσικές ομορφιές του Νομού με τις εναλλακτικές τουριστικές δυνατότητες που προσφέρει (ιαματικό – συνεδριακό – θρησκευτικό τουρισμό , τοξοβολία, πεζοπορία, ιππασία κλπ) καθώς και τις αξιόλογες πολιτιστικές εκδηλώσεις (Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου, Καραϊσκάκεια, Πανελλήνια Φεστιβάλ Σχολικών χορωδιών κλπ) που λαμβάνουν χώρα καθ όλη τη διάρκεια του έτους.

Η σύσκεψη αυτή  είναι η πρώτη ενός κύκλου συσκέψεων και εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθεια του Επιμελητηρίου να παράξει,  σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς ένα πραγματικά ανταγωνιστικό και αξιόλογο τουριστικό προϊόν , ικανό να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών στο Νομό. Όλα αυτά σε συνδυασμό φυσικά  με την ανάπτυξη του Αγροτουρισμού, που αποτελεί  την «αιχμή του δόρατος» για το Επιμελητήριο.

Για το λόγο αυτό θα ακολουθήσουν συσκέψεις με ιδιοκτήτες τουριστικών καταλυμάτων , αγροτουριστικών επιχειρήσεων, καταστημάτων εστίασης κλπ, μελών του Επιμελητηρίου, τους οποίους το Επιμελητήριο καλεί να δώσουν το παρόν διαμορφώνοντας έτσι όλοι μαζί μια τουριστική πρόταση που θα αναδείξει τον τόπο μας και θα συμβάλλει στην οικονομική του ανάπτυξη.

Προηγούμενο άρθρο Συνάντηση Ν. Αντωνίου με Κουρουμπλή με θέμα «Η υγεία στη Θεσσαλία»
Επόμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Μουζακίου