Τέλος αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον ΚΟΚ με χαμόγελα και αισιοδοξία


Για 2η χρονιά διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών στην Αθήνα, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου, στις 26,27,28 Ιουνίου 2015, στους οποίους αγωνίστηκαν 1.423 αθλητές ηλικίας 9, 10,11 και 12 ετών από 78 Συλλόγους όλης της επικράτειας.

Η εκπροσώπηση του Κολυμβητικού Ομίλου Καρδίτσας ήταν για ακόμη μία φορά επάξια, καθώς οι δύο αθλητές του, Γιώργος Παπαστάθης και Χριστίνα Χάρμπα, οι οποίοι συμμετείχαν σ’ αυτην την υψηλού επιπέδου και συναγωνισμού διοργάνωση, πετυχαν σημαντικές διακρίσεις. Κατάφεραν να πλασσαριστούν τέσσερις φορές στην οκτάδα με αποτέλεσμα ο σύλλογός μας να έχει συγκομιδή δεκαπέντε [15] πόντων και να αναγραφεί στη συγκεντρωτική βαθμολογία.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαστάθης κατέλαβε την 4η θέση στα 50μ. πρόσθιο και την 4η θέση στα 100μ. πρόσθιο. Η Xριστίνα Χάρμπα κατέλαβε την 6η θέση στα 400μ. ελεύθερο (ατομικό ρεκόρ), την 7η θέση στα 800μ. ελεύθερο (ατομικό ρεκόρ) και τη 12η θέση στα 200μ. ελεύθερο. Οι κολυμβητές μας επιβεβαίωσαν τη σταθερά ανοδική πορεία τους, αφού και πέρυσι στην 1η διοργάνωση ο μεν Γ. Παπαστάθης είχε καταταγεί στην 5η θέση στα 50μ. πρόσθιο, η δε Χρ. Χάρμπα είχε κατακτήσει ένα χρύσο και ένα χάλκινο μετάλλιο στα 400μ. ελεύθερο και 200μ. μ.α. αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τέλος της κολυμβητικής σεζόν βρήκε τον Γ. Παπαστάθη να έχει την 3η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα τόσο στα 50 πρόσθιο όσο και στα 100 πρόσθιο, καθώς και την Χρ. Χάρμπα να καταφέρνει για δεύτερη συνεχή χρονιά να είναι επίλεκτη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και μάλιστα η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της.

Ο Κ.Ο.Κ. έδωσε το παρόν σε όλα τα μεγάλα ραντεβού με καθοδηγητή τον προπονητή Αλέξανδρο Παπουτσή και κατάφερε να είναι ο κορυφαίος σύλλογος της πόλης μας και στην αγωνιστική και στην προαγωνιστική ομάδα.

Προηγούμενο άρθρο Προσοχή στις υποδομές του δικτύου της ΔΕΗ προς τους αγρότες συστήνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Κοινή γραμμή Κομισιόν και ΕΝΠΕ για την ολοκλήρωση του τρέχοντος ΕΣΠΑ και την ομαλή έναρξη της νέας προγραμματικής περιόδου