Τέλος στον εργασιακό μεσαίωνα και τον κοινωνικό μαρασμό


Έναν ακόμα αντεργατικό – αντιλαϊκό – φορομπηχτικό προϋπολογισμό καταθέτει προς ψήφιση στη Βουλή η κυβέρνηση.

Μια κυβέρνηση που συνεχίζει να ακολουθεί μια πολιτική και να επιβάλλει μέτρα που συντηρεί τον εργασιακό μεσαίωνα και την ανεργία σε εφιαλτικά νούμερα, που διαλύει τα κοινωνικά αγαθά και το κράτος Πρόνοιας, και που καταργεί εκτός από τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, δημοκρατικούς θεσμούς και διαδικασίες, ισοπεδώνοντας κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης και κοινωνικής ασφάλειας.

Συνεχίζουν τις ίδιες αδιέξοδες πολιτικές και οδηγούν έναν ολόκληρο λαό στην ανεργία, στη φτώχεια, στην εξαθλίωση και στο περιθώριο.

Ξεπουλούν έναντι πινακίου φακής σε ιδιώτες, Δημόσιες υπηρεσίες και κοινωνικά αγαθά.

Προσπαθούν να φιμώσουν, να χειραγωγήσουν και να διαλύσουν τα συνδικάτα που αποτελούν εστίες αντίστασης με τις όποιες αδυναμίες και λάθη, μέσα από την αλλαγή του 1264 του δημοκρατικότερου νόμου στην Ευρώπη που προστατεύει την λειτουργία των συνδικάτων και των συνδικαλιστών.

Πρέπει όλοι μαζί μέσα από έναν ενωτικό και ταξικό αγώνα να παλέψουμε για να ανατρέψουμε ολοκληρωτικά τις βάρβαρες Νεοφιλελεύθερες πολιτικές που πιστά εκτελεί η συγκυβέρνηση της υποτέλειας για να μπορέσουμε να ονειρευτούμε και να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας σε ένα καλύτερο μέλλον.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ – ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Γι αυτό καλούμε όλους τους εργαζομένους, τους άνεργους , τους συνταξιούχους να δώσουν ένα μαζικό και αγωνιστικό παρών στην Κεντρική Πλατεία την Πέμπτη 27 Νοέμβρη στις 10, 30 το πρωί στην απεργιακή συγκέντρωση των συνδικάτων του ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα για να ενώσουμε τις φωνές μας και να βάλουμε ένα τέλος στον εργασιακό Μεσαίωνα και τον κοινωνικό μαρασμό.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Αρχίζουν τα σεμιναριακά μαθήματα yoga