Ειδήσεις

Τέσσερις συλλήψεις για ληστεία σε βάρος δύο ημεδαπών


Συνελήφθησαν στις 4-01-2018 το βράδυ σε Καρδίτσα και Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας 22, 28, 30 και 45 ετών, κατηγορούμενοι για ληστεία σε βάρος δύο ημεδαπών, ηλικίας 33 και 32 ετών που διαπράχθηκε στους Σοφάδες.

Ειδικότερα, οι τέσσερις δράστες χθες το βράδυ μετέβησαν με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο σε κατάστημα 33χρονου ημεδαπού στους Σοφάδες. Εκεί ο 22χρονος με τον 28χρονο εισήλθαν στο εσωτερικό του καταστήματος και αφού χτύπησαν με τα χέρια τους τον 33χρονο ιδιοκτήτη και τον 32χρονο, τους προκάλεσαν σε διάφορα σημεία τους σώματός τους απλές σωματικές βλάβες, τους ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν από συρτάρι μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ ο 30χρονος τους ανέμενε στην είσοδο. Στη συνέχεια, οι τρεις δράστες επιβιβάστηκαν στο προαναφερόμενο όχημα, όπου τους ανέμενε ο 45χρονος συνεργός τους και διέφυγαν.

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και αναζητήσεις των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων εντοπίσθηκαν λίγη ώρα αργότερα και συνελήφθησαν οι τρεις από τους δράστες στην πόλη των Τρικάλων, ενώ ο τέταρτος στην Καρδίτσα.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.

Προηγούμενο άρθρο Για σακούλες και λοιπές οικολογικές ευαισθησίες της κυβέρνησης
Επόμενο άρθρο Παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑνΕΚ Επιχειρούμε Έξω στην Καρδίτσα