Ειδήσεις

Τίμησαν τους πεσόντες αστυνομικούς


Την Κυριακή το πρωί στον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου στους Αγ. Αναργύρους Κρανιάς Μουζακίου Καρδίτσας, τελέσθηκε σε κλίμα συγκίνησης το ετήσιο μνημόσυνο για τους Αστυνομικούς που έπεσαν στο καθήκον.

“Εκτός από το Υπηρεσιακό καθήκον έχουμε Ιερό χρέος να τιμήσουμε και να θυμηθούμε τους Συναδέλφους μας, που έφυγαν από κοντά μας.  Και αυτό το «Ιερό Καθήκον» δεν μας υποχρεώνει κανείς, αλλά κινούμαστε από την απέραντη ΑΓΑΠΗ.  Γιατί αυτός που αγαπά τον Θεό, αγαπά όλους τους ανθρώπους και τους ζωντανούς και τους κεκοιμημένους” είπε μεταξύ άλλων ο π. Νικόλαος Αρχιφύλακας και Κληρικός του Σώματος της ΕΛ.ΑΣ.  και πρόσθεσε «Μόνον ο Θεός μπορεί να ισορροπήσει την απώλεια ενός προσώπου γιατί τι μπορείς να δώσεις σε έναν ετοιμοθάνατο, χρήματα; Τι να τα κάνει αφού σε λίγο πεθαίνει ή τι μπορείς να δώσεις στην μάνα η οποία έχασε το γιό της αντάξιο αυτής της απώλειας;  Μόνον ο Θεός μπορεί να ισορροπήσει αυτήν την κατάσταση και να φέρει Ειρήνη στην ψυχή».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Αποκριάτικο μπαλνταφάν και κοπή πίτας στο ΚΔΑΠ Προδρόμου
Επόμενο άρθρο Συνέντευξη της Αντιδημάρχου Αλληλεγγύης, Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων και Εθελοντισμού του Δ. Καρδίτσας Ελένης Αντωνίου