Ειδήσεις

Ταξιδεύουμε για την Υγεία στα Βραγκιανά


Ο Όμιλος Υγεια στο πλαίσιο του προγράμματος «Ταξιδεύουμε για την Υγεία» μετά από την δράση του δήμου «Υγεια για ολους» που υλοποιεί, επισκέπτεται το Δήμο Αργιθέας (Βραγκιανά) για να προσφέρει δωρεά υπηρεσίες υγείας το Σάββατο 21 Ιουλίου 2018.
Η ομάδα δράσης του Ομίλου θα αποτελείται από 10 ιατρούς καθώς και 18 εθελοντές από το νοσηλευτικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό. Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του Γυμνασίου Βραγκιανών, που έχει παραχωρηθεί από το δήμο και θα διαμορφωθεί κατάλληλα από το τεχνικό προσωπικό του Ομίλου Υγεια.
Η αποστολή περιλαμβάνει τις εξής ειδικότητες ιατρών: Ακτινολόγος, Γυναικολόγος, Δερματολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Ουρολόγος, Οφθαλμίατρος, Παθολόγος, Ρευματολόγος, ΩΡΛ.
Θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις: Υπερηχογράφημα σώματος, Γενικές εξετάσεις αίματος, Καρδιογράφημα, Triplex καρδιάς, Pap test.
Συγχαίρουμε την αξιέπαινη προσφορά των εθελοντών Γιατρών, Νοσηλευτών και Διοικητικού προσωπικού του Ομίλου Υγεια, για τις υπηρεσίες τους σε ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε βασικές υπηρεσίας υγείας.

Προηγούμενο άρθρο Δήλωση του Σ. Κουλοκτσή για την άνοδο του Μακρυχωρίου
Επόμενο άρθρο Έλεγχοι στο αιγοπρόβειο γάλα και στα αμνοερίφια