Ειδήσεις

Τα Μέλη του ΣΒΘΣΕ συμβάλλουν έμπρακτα στην αντιμετώπιση του covid-19


Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, γενναιοδωρίας και αίσθημα αλληλεγγύης, οι ιδιωτικές επιχειρήσεις συμμετείχαν στην εθνική προσπάθεια για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19, προσφέροντας στην Ελληνική Πολιτεία τη στήριξή τους, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία, αλλά και την σημαντική συμβολή του ιδιωτικού τομέα, στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας.

Οι προσφορές και οι δωρεές των επιχειρήσεων πραγματοποιήθηκαν με γνώμονα την αρωγή της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης, παραβλέποντας σε πολλές περιπτώσεις το γεγονός του περιορισμού της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας, εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις αντιλαμβάνονται τον ρόλο που τους αναλογεί, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες περιστάσεις.

Μεταξύ των επιχειρήσεων που έδρασαν στη λογική της προσφοράς, υπάρχουν και επιχειρήσεις μέλη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, οι οποίες ανέλαβαν τις δικές τους πολυδιάστατες και πολύπλευρες πρωτοβουλίες δράσης.

Με σκοπό την ενθάρρυνση όσο το δυνατόν περισσοτέρων δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, ο ΣΒΘΣΕ δημιούργησε μία δυναμική λίστα των επιχειρήσεων Μελών του που μετέχουν στη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας και των ευάλωτων κοινωνικά συνανθρώπων μας στον αγώνα για τη νόσο του COVID-19. Η λίστα αυτή θα επικαιροποιείται συνεχώς.

Ο Σύνδεσμος συγχαίρει τα Μέλη του, τα οποία έχουν ήδη ανταποκριθεί και έχουν συμβάλει στην προσπάθεια αυτή, και ευελπιστεί ότι το παράδειγμά τους θα το ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις, αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι αποτελούν σημαντικούς παράγοντες ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής.

Προηγούμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Ισχυρή Παρουσία και Ραγδαία Ανάπτυξη του Φυσικού Αερίου στον Δήμο Φαρσάλων