Τα παιδιά ζωγραφίζουν… για τον Δήμαρχο


Τον Δήμαρχο Αργιθέας κ. Λάμπρο Τσιβόλα επισκέφθηκε αντιπροσωπεία μαθητών από το Δημοτικό Σχολείο Ανθηρού.
Οι μικροί μαθητές ευχαριστήσανε τον Δήμαρχο για τη συμπαράσταση και την έμπρακτη βοήθειά του, μοιράζοντάς τους τα σχολικά είδη που θα χρησιμοποιήσουν ολόκληρη τη σχολική χρονιά (τετράδια, μολύβια, κλπ.).
Οι ευχαριστίες των μαθητών δεν περιορίστηκαν μόνο στα λόγια. Με τη βοήθεια του δασκάλου τους κ. Δημήτρη Σούφλα, κάθε μαθητής αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία του, έφτιαξε μια ζωγραφιά και την πρόσφερε, τιμής ένεκεν, στον Δήμαρχο.
Φανερά συγκινημένος ο κ. Τσιβόλας, ευχαρίστησε τους μαθητές και δήλωσε: «όπως σήμερα, έτσι και κάθε μέρα, το γραφείο μου θα είναι ανοιχτό σε σας, που αποτελείτε το μέλλον της Αργιθέας. Να επαληθεύετε καθημερινά το ρηθέν “τα παράπονα στον Δήμαρχο”. Ό,τι χρειαστείτε για τις σπουδές σας, θα είμαι δίπλα σας να το ικανοποιήσουμε, γιατί, ευτυχώς υπάρχουν Αργιθεάτες που θυμούνται και συνεισφέρουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους.
Τα δώρα που πήρατε είναι χορηγία του συμπατριώτη μας βιβλιοπώλη κ. Στάθη, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μου και μπόρεσα με τη σειρά μου να σας βοηθήσω χωρίς να χρεωθεί ο δήμος μας. Εύχομαι, το παράδειγμά του να ακολουθήσουν και άλλοι συμπατριώτες μας».

 

Προηγούμενο άρθρο Διορθώσεις στο σύστημα ηλεκτρονικών διορθώσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ ζητά ο Κ. Τσιάρας
Επόμενο άρθρο 7 προσλήψεις μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο Καρδίτσας