Ειδήσεις

Τα παιδιά παίζουν για τα παιδιά


Φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί για 4η συνεχή χρονιά στην Καρδίτσα και στον Παλαμά, με πρωτοβουλία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ηρακλής Παλαμά και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Εθνικός Καρδίτσας.

Στο τουρνουά αποδέχθηκαν την πρόσκληση και θα συμμετέχουν με τμήματα Κ-16, Κ-14, Κ-12, Κ-10 και Κ-8 οι Ακαδημίες : Απόλλων Λάρισας, Α.Ο. Πύργου Τρικάλων, Ακαδημία AjaxTrikala,Αναγέννηση Καρδίτσας, Α.Ο. Καρδίτσας, Νέα Νίκη Καμινάδων, Πανελλήνιος Καρδίτσας, Π.Α. Σοφάδων, Ακαδημία Μπάλα, ΑΟ Σελλάνων, ΑΕ Μουζακίου, Ποδοσφαιρική Ακαδημία Καρδίτσας Διγενής, ΑΟ Σοφάδων, Δόξα Μάρκου.

Το τουρνουά θα γίνει Σάββατο και Κυριακή 8 & 9 Ιουνίου 2019 (πρωί και απόγευμα), από 10 π.μ. έως 1 μ.μ. το πρωί και 17:30 έως 21:00 το απόγευμα στα γήπεδα της Καρδίτσας-Εθνικού (Σάββατο) και του Παλαμά-Ατρομήτου (Κυριακή) και σκοπός του είναι η ενίσχυση του συλλόγου γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες “ΦΛΟΓΑ”.

Στην είσοδο του γηπέδου θα βρίσκονται γονείς εκπρόσωποι της “ΦΛΟΓΑΣ”  και θα μπορεί ο καθένας να καταθέτει όποιο ποσό επιθυμεί ή να αγοράσει κάποια από τα προϊόντα που φτιάχνουν τα παιδιά, οι γονείς και οι εθελοντές του συλλόγου. Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση από εθελοντές για τη σημασία να γίνεις υποψήφιος δότης  μυελού των οστών.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι οΔήμος Παλαμά(Δ.Ο.Π.Α.Π.Α.Π.),η Περιφέρεια Θεσσαλίας (Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας), oΔήμος Καρδίτσας και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας.

Καλούμε όλους εσάς να παρακολουθήσετε και να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες των παιδιών που θα αγωνιστούν, στηρίζοντας παράλληλα αυτά τα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους.

Προηγούμενο άρθρο Συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Κλειστά τα καταστήματα τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος