Τα παιδιά «παρασύρθηκαν» σε ένα πολύωρο χορευτικό παιχνίδι


H 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Χορού από το Διεθνές Συμβούλιο Χορού της UNESCO. Με αφορμή την παγκόσμια γιορτή το Εργαστήρι Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και η Ομάδα Σύγχρονου Χορού ‘Δρυάδες εν Πλω’ χάρισαν χορό και χαρά στα παιδιά της πόλης μας.

Τη Δευτέρα το απόγευμα στην Πλατεία Πλαστήρα υπό την αιγίδα του Δ. Καρδίτσας, οι εκπαιδευτές και οι χορευτές του Εργαστηρίου παρασύρανε σε ένα πολύωρο χορευτικό παιχνίδι τα παιδία όλων των ηλικιών που βρέθηκαν στην Πλατεία. Τόσο τα παιδιά που αγαπάνε το χορό αλλά κι εκείνα τα μικρά που πρώτη φορά γνώρισαν το χορευτικό παιχνίδι ξεφάντωσαν και διασκέδασαν με πολύ μουσική και γέλια. Επίσης, πλήθος κόσμου απόλαυσε τους μικρούς και μεγάλους χορευτές σε χορευτικούς ρυθμούς αλλά και πηγαίους αυτοσχεδιασμούς.

Το Εργαστήρι Χορού Μαρίας Καραπαναγιώτη και οι Δρυάδες εν πλω ευχαριστούν το Δ. Καρδίτσας, τα παιδιά που έλαβαν μέρος και τους παρευρισκόμενους θεατές για την συμμετοχή τους και κυρίως ευχαριστούν τους μαθητές και τους γονείς τους που επενδύουν στην Παιδεία και στην Τέχνη.

Για την Καλλιτεχνική Εταιρεία

Δρυάδες εν πλω

Η Πρόεδρος

Μαρία Καραπαναγιώτη

 

Προηγούμενο άρθρο Προβλήματα συμπεριφοράς στην τάξη: μοντέλα αντιμετώπισης
Επόμενο άρθρο Παρουσιάζεται στις 11.30 η νέα εμφιαλωτική μονάδα της ΕΑΣΚ