Τα Χριστούγεννα η πιο μαγική γιορτή του κόσμου…


Στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών Προδρόμου ήρθαν οι μικροί μας φίλοι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 για να περάσουν μαγικά και χαρούμενα Χριστούγεννα!

Τα παιδιά αρχικά στόλισαν το δέντρο με χειροποίητα στολίδια που κατασκεύασαν τις προηγούμενες ημέρες ,έφτιαξαν απίθανα σοκολατένια μπισκότα, τα έψησαν στο φούρνο του ΚΔΑΠ και φυσικά απόλαυσαν τις λιχουδιές τους! Και η γιορτή συνεχίστηκε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια αρχικά, δοκιμάζοντας σχεδόν όλοι να τραγουδήσουν καραόκε, στην πορεία τα παιδιά εκφράστηκαν και χόρεψαν με δικά τους αγαπημένα τραγούδια με μοναδικό κεφάτο ρυθμό!Στη γιορτή μας παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος Πρασίνου, κ.Δημ.Αραμπατζής, ο πρόεδρος του Προδρόμου κ. Βάιος Οικονόμου καθώς και οι συντονιστές των εκδηλώσεων από πλευράς Δήμου, κ.Ελένη Λάππα και κ. Αντώνης Παπαδάκος και ευχήθηκαν καλά Χριστούγεννα ,καλή πρόοδο, αγάπη και υγεία στους μικρούς μας φίλους.

Αξίζει να σημειώσουμε μέσω του τύπου την ευγενική χορηγία

του σούπερ μάρκετ Ελληνική Διατροφή coop ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ Ε. ΚΡΑΝΗΣ Γ. στον Πρόδρομο Καρδίτσας, και να τους ευχαριστήσουμε πολύ.

Από το ΚΔΑΠ Προδρόμου Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο.

Προηγούμενο άρθρο Τέσσερις χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις του Ωδείου Ευθυμιάδη
Επόμενο άρθρο Μια παλιά φωτογραφία της ΝΔ, επίκαιρη όσο ποτέ!