Τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας


Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας 48 αποφοίτων, Διατροφολόγων – Διαιτολόγων, του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Στην τελετή παρευρέθηκαν περίπου 300 προσκεκλημένοι, απόφοιτοι, φοιτητές,  γονείς,  και καθηγητές  των  Τμημάτων  της Καρδίτσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δ/ντής της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλίας, κ. Ανάργυρος Μουλάς, επίσης, οι Πρόεδροι των Τμημάτων Τεχνολογίας Τροφίμων, Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου και Επίπλου κ.κ Aθανάσιος Μανούρας και Μιχάλης Σκαρβέλης και ο Πρόεδρος του Τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας κ. Κων/νος Δεληγιάννης, καθώς και καθηγητές των Τμημάτων της Καρδίτσας και εκπαιδευτικό προσωπικό του Τμήματος.

Κεντρική ομιλήτρια της τελετής, ήταν η Συνεργάτης του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, Καθηγήτρια κα Λαμπρινή Κοντοπούλου, η οποία στο λόγο της επεσήμανε τα παρακάτω:

Ο   αγώνας  που δώσατε για 4 και πλέον χρόνια για να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, σε ένα σύγχρονο αντικείμενο σπουδών, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθείτε επαγγελματικά και να σταδιοδρομήσετε πάνω σε αυτό το οποίο  σπουδάσατε.

Δυστυχώς, όλοι γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια, η χώρα μας βρίσκεται σε μεγάλη οικονομική κρίση, που ανέτρεψε πολλά από αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα.

Μαγικές συνταγές και εύκολοι τρόποι για την επαγγελματική επιτυχία  δεν υπήρχαν και πολύ περισσότερο δεν υπάρχουν σήμερα.

Στο σημείο αυτό επιτρέψτε μου να σας πω, να μην συμβιβαστείτε με την μετριότητα.

Μην συμβιβαστείτε γενικά στη ζωή σας αλλά πολύ περισσότερο στην επαγγελματική σας πορεία.

Με τη λήψη  του πτυχίου σας θα πρέπει να οπλιστείτε με δύναμη,  ήθος  και αξιοπρέπεια. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Εφαρμόστε τις αρχές δεοντολογίας του επαγγέλματός σας. Αγωνιστείτε. Διατηρείστε τη νεανικότητα, τη χαρά και τη δύναμη που έχετε μέσα σας.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ στους γονείς σας, που και αυτοί έδωσαν το δικό τους αγώνα για να σας στηρίξουν και  σήμερα έχουν κάθε λόγο να σας καμαρώνουν & να είναι περήφανοι για σας. Μοιραστείτε  μαζί τους καθώς και με τους φίλους  σας τη χαρά για την απόκτηση αυτού του πτυχίου.

Και τέλος για όλους εμάς, τους δασκάλους σας, που θεωρώ ότι βοηθήσαμε στην επαγγελματική σας κατάρτιση, ευχόμαστε να πραγματωθεί αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι πρόγονοι μας, «Άμμες δε γ΄εσσόμεθα πολλώ κάρρονες», δηλ.  στην περίπτωση αυτή,  Εσείς  να γίνεται καλύτεροι.

Τα ονόματα των 48 που ορκίστηκαν είναι:

Αγγελή Μαρία, Αγραφιώτη Αγγελική, Αναγνωστόπουλος Παναγιώτης, Βάρρα Βασιλική, Βιλλιώτη Μαρία, Βλαχογιάννης  Άγγελος, Βλάχου Παρασκευή, Γεωργιάδου Ελένη, Γλυμπάτσα Στυλιανή – Σωτηρία, Γολπίνου Ευανθία, Γονιδάκης Μιχαήλ, Δήμου Θεοδώρα, Δημουλιά Αικατερίνη, Εξάρχου Χριστίνα, Θεοχαρίδη Μαρία – Αρχοντούλα, Καμμένου Κωνσταντίνα, Καπερώνη Θεώνη, Καράμπελα Αλεξάνδρα, Κατίρη Ελισάβετ, Κεραμιδάς- Παπαδάτος Παναγιώτης, Κολιού Βαρβάρα, Κρητικός Θεόφιλος, Κρομμύδα Σοφία-Ελένη, Λυσικάτου Ηλιαλένα, Μακρίδη Θεοδώρα, Ματούλη Δήμητρα, Μουράκα Παναγιώτα, Μπλόσμι Εντλίρα, Μπράλιου Βασιλεία, Παπασπύρου Κυριακή, Παπασωτηρίου Ιωάννης, Παπουτσάκη Ιωάννα, Παρμαξίδου Σταυρούλα, Σαβαΐδης Κωνσταντίνος, Σκουτέλα Ανδρονίκη, Σπουρνιά Κωνσταντίνα, Στραβόλαιμου Αγγελική, Σωτήρχου Μαγδαληνή, Τελμετίδης Αχιλλέας, Τζιούρα Ευαγγελία, Τουλάτος Παναγιώτης, Τριφώνοβα Νεβένα, Τσάμπηρας Λυκούργος-Γεώργιος, Τσιμέλα Μαρία, Τυχόλας Νικόλαος, Χατζηβασιλείου Λάουρα, Χατζηπαπά Νικολέτα.     

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Στο Παρίσι ο Κώστας Τσιάρας για την Κοινοβουλευτική Διάσκεψη
Επόμενο άρθρο Στο 26,5% η ανεργία στη Θεσσαλία - Πανελλαδικά πέφτει, ενώ εδώ αυξάνεται