Τελευταία αγωνιστική για το Φυσιολατρικό όμιλο Καρδίτσας το 2014


Τον τελευταίο αγώνα για το 2014, καλούνται να δώσουν αντρική και γυναικεία ομάδα το προσεχές Σαββατοκύριακο. Το ηθικό είναι υψηλό έπειτα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις και τα νικητήρια αποτελέσματα που προηγήθηκαν. Με συγκέντρωση, μεθοδικότητα και με άριστη τακτική οι δύο αγωνιστικές ομάδες του Ομίλου εύχονται και προσδοκούν να κλείσει το 2014 με θετικό πρόσημο.

Το Σάββατο 20 Δεκέμβρη οι άνδρες του ΦΟΚ υποδέχονται  την ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό Γυμναστήριο του 6ου Γυμνασίου Καρδίτσας (έναντι Κολυμβητηρίου) και ώρα  13.00. Η αίθουσα είναι φιλόξενη και ο ΦΟΚ περιμένει όλους τους συμπολίτες μας, μικρούς μεγάλους, να παρευρεθούν να υποστηρίξουν την αντρική Ομάδα και κυρίως το εντυπωσιακό άθλημα του ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 21 Δεκέμβρη, οι γυναίκες, έχοντας στις αποσκευές τους εκτός από τις ρακέτες τους και το νικητήριο ροζ φύλλο αγώνα της περασμένης Κυριακής, ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσουν την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου. Η ομάδα θα αγωνιστεί με στόχο να επικρατήσει του Αίαντα και εκτός έδρας κι έτσι να αποδείξει για μία ακόμη φορά τη δυναμική και την παράδοση που έχει η Καρδιτσιώτικη Επιτραπέζια Αντισφαίριση!

Το Τμήμα της Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και Σύσσωμος ο Φυσιολατρικός Όμιλος Καρδίτσας εύχεται σε όλους Καλές Γιορτινές Ημέρες!!!

Προηγούμενο άρθρο Συμμετοχή της ΕΠΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Α.Ε. στο Συνέδριο για τις Πρόσφατες Εξελίξεις στην Αγορά Υδρογονανθράκωνμε επίκεντρο το Φυσικό Αέριο
Επόμενο άρθρο Tο Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Θεοδωρίδειου Κέντρου Ορίζοντες