Ειδήσεις

Τελικό Συνέδριο για το έργο MED Green houses


Το Τελικό Συνέδριο του έργου MED Green houses το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο των έργων Interreg MED 2014-2020, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 09:30 στο κεντρικό αμφιθέατρο της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Φυτόκο.

Το έργο MED Greenhouses έχει ως στόχο την κεφαλαιοποίηση αποτελεσμάτων προηγούμενων ερευνητικών έργων που έχουν υλοποιήσει οι συμμετέχοντες φορείς τα τελευταία χρόνια και την προώθηση των καινοτόμων θερμοκηπίων στην περιοχή της Μεσογείου.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν φορείς της τετραπλής έλικας όπως η Περιφέρεια Θεσσαλίας, Ακαδημαϊκοί φορείς,Επιχειρήσεις, Κοινωνία των Πολιτών, καθώς και εκπρόσωπος της Κοινότητας GreenGrowth του Προγράμματος INTERREGMED, ο οποίος θα μιλήσει για τις δράσεις αξιοποίησης των αποτελεσμάτων και των συνεργειών των έργων Πράσινης Ανάπτυξης του INTERREGMED.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί και θα υπογραφή το Μνημόνιο Συμφωνίας Κατανόησης για την προώθηση οικο-καινοτόμων επενδύσεων και την Πράσινη Ανάπτυξη του Αγροτικού τομέα, μεταξύ εκπροσώπων των 6 χωρών που συμμετέχουν στο έργο (Ελλάδα, Κύπρος, Αλβανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία) και φορέων χάραξης πολιτικής.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 09:30 , οδός Φυτόκου, Περιφερειακή Οδός, Νέα Ιωνία Βόλου, Σχολή Γεωπονικών Επιστημών.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα και η είσοδος είναι ελεύθερη.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μικροθήβες και Ν. Αγχίαλος του Δήμου Βόλου εντάχθηκαν στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ
Επόμενο άρθρο Ανοίγει τις πύλες του ο 9ος Μύλος των Ξωτικών!