Ειδήσεις

Τεστ αποφόρτισης με Ολυμπιακό Καρδίτσας για τον Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων


Την ευκαιρία να αποφορτιστούν από τις καθημερινές προπονήσεις προετοιμασίας είχαν την Παρασκευή (11/9) ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» και ο Ολυμπιακός Καρδίτσας.

Οι δύο ομάδες του νομού μας που θα τεθούν αντιμέτωπες στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, πραγματοποίησαν φιλική αναμέτρηση στο κλειστό του Μουζακίου, με στόχο να διαπιστώσουν το βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκονται.

Η φιλική αναμέτρηση αποτέλεσε ένα «ξεμούδιασμα» για το συγκρότημα του Στέφανου Μπελάγια και εκείνο του Τάκη Καλογριανίτη, ενώ έως έναν βαθμό δόθηκε η δυνατότητα για εξαγωγή συμπερασμάτων για το επίπεδο ετοιμότητας.

Αν και ακόμη οι ομάδες βρίσκονται μόλις στη δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας τους και ασφαλώς υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης, οι δύο πλευρές έδειξαν κάποιους αυτοματισμούς και συνεργασίες στο παιχνίδι τους, ενώ εφαρμόστηκαν και κάποια στοιχεία που οι προπονητές ήθελαν να τεστάρουν σε συνθήκες αγώνα και να ελέγξουν το βαθμό εμπέδωσης/αποδοτικότητάς τους.

Το αποτέλεσμα δεν ήταν το ζητούμενο για καμία από τις δύο ομάδες, γι’αυτό το λόγο σκορ δεν κρατήθηκε.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από πλευράς ΓΣΜΠ απουσίαζαν οι Τσιγγενόπουλος, Πόππης, Αλ. Ελευθερίου, Β. Ράτζας, Καλέτσης και από τον Ολυμπιακοί οι Καραγεώργος, Β. Εκίζογλου.

 

Προηγούμενο άρθρο Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιου για τη νέα σχολική χρονιά
Επόμενο άρθρο Καθαρισμός καναλιών στο Αγναντερό