Τηλεοπτικό αφιέρωμα στον Δημήτρη απ. Ρήτα


    Σήμερα, Σάββατο, 26-11-2011, στη 1 και 30 μ.μ., έως 3 μ.μ., το διαδικτυακό κανάλι Tilefos tv στην εκπομπή «Ζωντανή μετάδοση», φιλοξενεί το συμπολίτη φιλόλογο-συγγραφέα-στιχουργό και Διευθυντή του Περιφερειακού Θεάτρου Καρδίτσας Δημήτρη Ρήτα.

    Την εκπομπή παρουσιάζει ο δημοσιογράφος και ποιητής Νίκος Μαυροκέφαλος.

   Στην εκπομπή μιλούν για τον Δημήτρη Ρήτα ως στιχουργό μεγάλοι συνθέτες, όπως ο Απόστολος Καλδάρας, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Θανάσης Πολυκανδριώτης.   

   Θα τραγουδήσουν τραγούδια σε στίχους του πολλοί και σπουδαίοι τραγουδιστές, όπως ο Γιάννης Πάριος, η Κατερίνα Κούκα, ο Γιάννης Πουλόπουλος, ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο Λάμπρος Καρελάς, ο Αντώνης Κυρίτσης η Αρετή Κετιμέ κ.ά.

   Επίσης, ο Δημήτρης Ρήτας θα μιλήσει για το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας, για τις 1330 παραστάσεις του στην Ελλάδα, Γερμανία και Ελβετία, για τους σημαντικούς σταθμούς στην πορεία του και θα παρουσιαστούν σκηνές από κωμωδίες του που έχουν γίνει κλασικές επιτυχίες.

   Το αφιέρωμα αυτό που διαρκεί μία ώρα και μισή αποτελεί μεγάλη τιμή και αναγνώριση για τον συμπολίτη μας δημιουργό, που με τα τραγούδια και τα θεατρικά του έργα προσφέρει στον πολιτισμό και διαφημίζει συγχρόνως και την Καρδίτσα μας.

   Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν ζωντανά το αφιέρωμα αυτό, μπορούν να ανοίξουν τον υπολογιστή τους και να χτυπήσουν:

www. Tilefos.gr «ζωντανή μετάδοση».

Προηγούμενο άρθρο Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαμά
Επόμενο άρθρο «Κοινοβουλευτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις»