Ειδήσεις

Τηλεφωνική Επικοινωνία του Κώστα Τσιάρα με τον ΥπΑΑ&Τ κ. Μάκη Βορίδη


Με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη, ο οποίος βρίσκεται στις Βρυξέλλες για το Συμβούλιο των Υπουργών Γεωργίας επικοινώνησε τηλεφωνικά το πρωί της Δευτέρας  ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Βουλευτής Καρδίτσας κ. Κώστας Τσιάρας.

Με αφορμή την πρόσφατη χαλαζόπτωση στις περιοχές του Δήμου Σοφάδων και του Δήμου Καρδίτσας ο κ. Τσιάρας ενημέρωσε τον κ. Βορίδη για τις εκτεταμένες καταστροφές που υπέστησαν οι καλλιεργητές του Δήμου Σοφάδων από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα και ζήτησε από τον αρμόδιο Υπουργό να κινήσει όλες τις διαδικασίες προκειμένου να αποζημιωθούν άμεσα οι πληγέντες.

Παράλληλα, ο κ. Τσιάρας ζήτησε ενημέρωση από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  για την εξέλιξη των ελέγχων που πραγματοποίησε ο ΕΛΓΑ στις καλλιέργειες του Δήμου Παλαμά, του Δήμου Μουζακίου και του Δήμου Καρδίτσας που υπέστησαν ολοκληρωτική καταστροφή στις πλημμύρες της 24ης προς 25η Ιουνίου 2019 .

Στη σύντομη συνομιλία των δύο Υπουργών, ο κ. Μάκης Βορίδης εξέφρασε την κατανόηση του για τα προβλήματα που προκάλεσαν στους καλλιεργητές τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα και δεσμεύτηκε να δώσει άμεσα οδηγίες στη διοίκηση του ΕΛΓΑ για την επίσπευσητων απαραίτητωνενεργειών.

Προηγούμενο άρθρο Για φαντάσου… μαξιλάρια, όνειρα και ολόγιομα φεγγάρια
Επόμενο άρθρο Η Λαϊκή Συσπείρωση Θεσσαλίας για το Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο Μεταφορών