Ειδήσεις

Την αγορά του Ντουμπάι ανοίγει το νερό ΘΕΟΝΗ


Στην παγκόσμια έκθεση ποτών και τροφίμων συμμετείχε αποστολή από το Δήμο Μουζακίου με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Κωτσό προκειμένου να προωθηθεί στη μεγάλη Αραβική αγορά το εξαιρετικό νερό της περιοχής «ΘΕΟΝΗ».

Είναι γεγονός ότι στην αχανή έκθεση με εκθέτες απ’ όλο τον κόσμο το περίπτερο του νερού της Βατσουνιάς του Δήμου Μουζακίου  κέντρισε το ενδιαφέρον πάρα πολλών εμπορικών επισκεπτών και ήταν από τα πλέον πολυσύχναστα.

Εξάλλου είναι γνωστή η έλλειψη πόσιμου νερού στην περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και η αγορά είναι εξαιρετικά μεγάλη και υψηλού οικονομικού επιπέδου.

Την έκθεση εγκαινίασε ο Σεϊχης του  Ντουμπάι και η συμμετοχή τόσο εκθετών όσο και επιχειρηματιών ήταν τεράστια. Το περίπτερο επισκέφθηκε και ο πρέσβης της Ελλάδας στα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα κ. Πολεμίτης συνοδευόμενος από τον Εμπορικό Αντιπρόσωπο της Πρεσβείας δείχνοντας μεγάλο ενδιαφέρον για το τοπικό μας νερό. Εδώ να σημειώσουμε πως η «ΘΕΟΝΗ» ήταν η μοναδική Ελληνική Επιχείρηση εμφιάλωσης νερού που συμμετείχε στην έκθεση και από τις ελάχιστες παγκοσμίως.

«Είναι μονόδρομος για  τις Ελληνικές επιχειρήσεις να αποκτήσουν εξωστρέφεια και κυρίως να ανοίξουν αγορές υψηλού οικονομικού επιπέδου. Εμείς ως Δήμος Μουζακίου είμαστε δίπλα στους επιχειρηματίες ενθαρρύνοντας την δράση του και κυρίως υποστηρίζοντας τις πρωτοβουλίες τους. Τέτοιες πρωτοβουλίες, να προσεγγιστούν μεγάλες αγορές του εξωτερικού, θα πρέπει να είναι στην πρώτη γραμμή της ατζέντας όλων των επιχειρήσεων, αλλά και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Προς αυτή την κατεύθυνση εξάλλου κινούμαστε και ως ΠΕΔ Θεσσαλίας και στην πρόσφατη σύσκεψη που είχαμε με τους προέδρους των ΕΒΕ της Θεσσαλίας συζητήσαμε τους τρόπους συνεργασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Επιχειρηματιών με στόχο την δημιουργία εξωστρέφειας και την προσέγγιση των αγορών του εξωτερικού. Η  επιχείρηση ΘΕΟΝΗ αποτελεί ένα πολύ καλό παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση και θεωρώ πως θα λειτουργήσει ως πιλότος και για άλλους επιχειρηματίες» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός μετά την επιστροφή του από το Ντουμπάι

Προηγούμενο άρθρο Το Δωμάτιο στην Κινηματογραφική Λέσχη Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Σε εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. οι καταστηματάρχες