Την Κυριακή ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο σύγχρονο αγωνιστικό τάβλι


Στα πλαίσια των προσπαθειών του «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» για την διάδοση και προώθηση του Αγωνιστικού Τάβλι στην περιοχή μας, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14/5 στα Καλογριανά, αγωνιστική ημερίδα στην οποία πήραν μέρος πολλοί νέοι φίλοι από την περιοχή ενώ προσέλκυσε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων που παρακολούθησαν τους αγώνες. Μετά από μία σειρά από ενδιαφέροντες αγώνες νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Παπανδρέου ο οποίος στον τελικό επιβλήθηκε του Κρίτωνα Παπαλίτσα.

Ευχαριστούμε τους φίλους από τα Καλογριανά για την φιλοξενία τους αλλά και το ενδιαφέρον τους για την διάδοση του backgammon. Ο Όμιλος θα συνεχίσει τέτοιου είδους δράσεις και παρακαλούμε όσους φίλους ενδιαφέρονται να έλθουν σε επαφή μαζί μας (τηλ. επικοινωνίας: 6979593255).

Την Κυριακή 17/5 και ώρα 10.45΄ θα διεξαχθεί η τελική φάση του Κυπέλλου 2014-15 στο καφέ Playbook (Ν. Πλαστήρα 43 – Καρδίτσα). Στους τελικούς έχουν προκριθεί οι: Χρ. Γρούτσος, Μιχ. Χριστοφοράκης, Αθ. Πλαβός και Αθ. Δημάκης οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Προηγούμενο άρθρο Οι Αργιθεάτες στον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος
Επόμενο άρθρο Ο βιολογικός της λίμνης και έργα του «Μπαλτατζής» στη συνάντηση Τσιαντή - Τσιρώνη