Ειδήσεις

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στηρίζουμε όλοι την φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως μας


Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά από τα παιδιά των Κατηχητικών θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον σκεπαστό χώρο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας από τις 11.00 το πρωί και μετά.

Η Εορταγορά οργανώνεται από την Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και το Γραφείο Νεότητας και με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας – Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας.

Τα παιδιά, που έχουν ετοιμάσει ξεχωριστές δημιουργίες για το σκοπό αυτό, θα σας περιμένουν στο χώρο της Δημοτικής Αγοράς με πολύ μεγάλη χαρά.

Ο κόπος και ο μόχθος τους, εξάλλου, θα γίνει ο θησαυρός ελέους για τα παιδάκια εκείνα που αδυνατούν να πάρουν το δεκατιανό τους στα σχολεία της πόλης μας και αυτό κάνει το έργο τους διπλά σημαντικό και αξίζει να το υποστηρίξει ο καθένας.

Το δικό της ΄΄χρώμα΄΄ στην όλη εκδήλωση θα δώσει και η Χορωδία των Κατηχητικών που θα ψάλει χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Ελάτε όλοι την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στον σκεπαστό χώρο της Δημοτικής Αγοράς Καρδίτσας για να κάνουμε την αλληλεγγύη πράξη και να στείλουμε το δικό μας μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς.

Προηγούμενο άρθρο Αυτές τις γιορτές κάντε δώρο ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα!
Επόμενο άρθρο ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ