Ειδήσεις

Την Πέμπτη η πορεία ειρήνης στην Καρδίτσα


Την Πέμπτη και ώρα 7.00 μ.μ θα ξεκινήσει η πορεία από το μνημείο στο ανάχωμα, πίσω από το Γενικό νοσοκομείο Καρδίτσας και θα καταλήξει, μέσω των οδών Καραϊσκάκη, Θεσσαλιώτιδος, Κουμουνδούρου, Υψηλάντη, Κεντρικού πεζόδρομου στην Κεντρική πλατεία της πόλης.

Η μετάβαση των πεζοπόρων της Ειρήνης στη θέση εκκίνησης της πορείας, μπορεί να γίνει με αστικό λεωφορείο της γραμμής προς νοσοκομείο, ώρα 6.15 ΄ μ.μ. από την αφετηρία της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου ( πέτρινη τράπεζα).

Σήμερα μαζικά και δυναμικά να διαδηλώσουμε ενάντια στον πόλεμο και τον ιμπεριαλισμό .

  • Να καταδικάσουμε τις ΗΠΑ , το ΝΑΤΟ , την Ε.Ε ΚΑΙ τους άλλους ιμπεριαλιστές ( Ρωσία κ.λ.π.), που εξαπολύουν πολέμους, για λογαριασμό των συμφερόντων των μεγάλων οικονομικών ομίλων, επεκτείνουν υη φτώχεια, την πείνα, την ανεργία και την προσφυγιά, σκορπούν το θάνατο , την καταστροφή .
  • Να καταδικάσουμε την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που διατηρεί τα Νατοϊκά στρατηγεία και τις στρατιωτικές βάσεις στην Ελλάδα.
  • Να δυναμώσουμε το κίνημα για την Ειρήνη , το μόνο ικανό να αποτρέψει τους πολέμους .
  • Να δυναμώσουμε την αλληλεγγύη μας στους πρόσφυγες-μετανάστες , που η πολιτική της  Ε.Ε και της Ελληνικής κυβέρνησης τους εγκλώβισε σε κέντρα κράτησης και σε δραματικές συνθήκες διαβίωσης.

Η πάλη κατά των ιμπεριαλιστικών πολέμων και την εξάλειψη των αιτιών που τους προκαλούν, συνδέεται με την πάλη για το δικαίωμα στη δουλειά , για τα εργατικά- λαϊκά δικαιώματα, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης .

 

ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ

 

       Η  Γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης Καρδίτσας     

Προηγούμενο άρθρο 167.100 ευρώ στην Καρδίτσα για δράσεις αντιμετώπισης των δασικών πυρκαγιών
Επόμενο άρθρο Angry Birds και Captain America στο Δημοτικό Κιν/θέατρο