Την Πέμπτη η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος σύγχρονου αγωνιστικού τάβλι


Οι αγωνιστικές δραστηριότητες του «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΑΒΛΙ – ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ» συνεχίζονται με την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος η οποία θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26/3 και ώρα 18.00΄ στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «ΚΙΕΡΙΟΝ». Έχουν απομείνει τέσσερις αγωνιστικές και ο συναγωνισμός για την κατάληψη των πρώτων θέσεων του βαθμολογικού πίνακα έχει κορυφωθεί. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους, γυναίκες και άνδρες, ενώ μπορούν να παραβρεθούν όλοι οι φίλοι του αθλήματος που θέλουν να παρακολουθήσουν τους συναρπαστικούς αγώνες.

Υπενθυμίζουμε ότι συνεχίζονται παράλληλα τα μαθήματα Σύγχρονου Αγωνιστικού Τάβλι (backgammon) κάθε Σάββατο και ώρα 19.30΄ στο καφε PLAYBOOK (N. Πλαστήρα 43 – Καρδίτσα). Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Εν τω μεταξύ έχουν αρχίσει οι προετοιμασίες για την οργάνωση του 3ου Κυπέλλου «Αντώνης Μαλτεζόπουλος» που θα διεξαχθεί στις 1-2 Μαΐου στο Thessalikon Grand με την συμμετοχή πολλών διεθνώς καταξιωμένων παικτών από όλη την χώρα.

Επίσης, στα πλαίσια της προώθησης και διάδοσης του Μπριτζ στην περιοχή μας κάθε Τρίτη και ώρα 18.00΄ παραδίδονται μαθήματα από τον καθηγητή κ. Γιώργο Δημητρακόπουλο, στο ξενοδοχείο «ΚΙΕΡΙΟΝ». Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους, αρχάριους αλλά και γνώστες του πνευματικού αυτού αθλήματος.

Προηγούμενο άρθρο Οι Απανταχού Καρδιτσιώτες καταθέτουν στεφάνι στο Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτη
Επόμενο άρθρο 21 γιατροί λείπουν από το Νοσοκομείο Καρδίτσας