Την Παρασκευή η πρώτη χριστουγεννιάτικη συναυλία του Ωδείου Ευθυμιάδη


Μια ζεστή Χριστουγεννιάτικη συναυλία θα παρουσιάσει το Ωδείο Ευθυμιάδη την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου (Κολοκοτρώνη 38).

Θα εμφανιστούν σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου σε Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια, κάλαντα και επίκαιρους ύμνους απ’ όλο τον κόσμο.

Επίσης, σπουδάστριες της τάξης τραγουδιού θα ερμηνεύσουν χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο. Ταλαντούχα  παιδιά με ωραίες φωνές, που σπουδάζουν ορθοφωνία, κλασικό και σύγχρονο τραγούδι ερμηνεύουν γνωστά και άγνωστα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από διάφορα μέρη του κόσμου.

Οι φιλόμουσοι της πόλης και του νομού θα έχουν τη δυνατότητα να διαπιστώσουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από την εξαιρετική ομάδα καθηγητριών μονωδίας, τραγουδιού και ορθοφωνίας που γίνεται στο Ωδείο. Ακόμη, οι καθηγητές βιολιού, σαξοφώνου, πιάνου, κιθάρας και βυζαντινής μουσικής  θα διανθίσουν μουσικά τη συναυλία.

Ο Νίκος Ευθυμιάδης και οι καθηγητές του Ωδείου προσκαλούν το φιλόμουσο κοινό σε μια όμορφη εκδήλωση σε ένα ζεστό κι πανέμορφο περιβάλλον, όπως είναι η Αίθουσα Εκδηλώσεων «Λόγου και Τέχνης» του Ωδείου Ευθυμιάδη.

Αυτή είναι η πρώτη συναυλία μια σειράς εκδηλώσεων, που διοργανώνει το Ωδείο Ευθυμιάδη για τις μέρες των Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Αναλυτικότερα, η παρουσία του Ωδείου Ευθυμιάδη, διαμορφώνεται ως εξής:

            Η 1η συναυλία θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Ευθυμιάδη και θα εμφανιστούν σπουδαστές και καθηγητές του Ωδείου σε Χριστουγεννιάτικα και Πρωτοχρονιάτικα τραγούδια,  κάλαντα και επίκαιρους  ύμνους από όλο τον κόσμο.

            Η 2η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, στην καθιερωμένη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη  Συναυλία της  2ης ημέρας  των Χριστουγέννων, Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:45 π.μ. με την εμφάνιση της Βυζαντινής Χορωδίας,  των Χορωδιακών –  Οργανικών Συνόλων και Σολίστ του Ωδείου.

            Η 3η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ. και περιλαμβάνει την παρουσίαση του κατεξοχήν Χριστουγεννιάτικου Ορατορίου «Magnificat» του μεγάλου συνθέτη του μπαρόκ  A. Vivaldi, υπό την διεύθυνση του Νίκου Ευθυμιάδη.

            Η 4η συναυλία είναι η καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου στις 11:30 πμ. στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο, δεύτερη ημέρα του Νέου Έτους με τα μουσικά σύνολα του Ωδείου.

 

Προηγούμενο άρθρο Δύο διαδοχικές συνεδριάσεις για το Δ.Σ. Σοφάδων
Επόμενο άρθρο Αντικατάσταση Εντύπων Αδειών Μοτοποδηλάτων