Τη Δευτέρα η «πρώτη» του Α.Σ.Καρδίτσας


Ξεκίνημα τη Δευτέρα για τον Α.Σ. Καρδίτσας, που θα πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση για τη νέα σεζόν. Στις 26 Αυγούστου ξεκινά η προετοιμασία, στις 26 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα της Α1 Θεσσαλίας. Σε ακριβώς δυο μήνες λοιπόν, ο νέος προπονητής της ομάδας Σπύρος Παππάς θα έχει την ευκαιρία να δώσει στην ομάδα το αγωνιστικό της πρόσωπο ενόψει της νέας δύσκολης και απαιτητικής σεζόν. Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα στις 8.30 το απόγευμα στο κλειστό της πόλης μας. Καλούνται όλοι οι αθλητές του συλλόγου να δώσουν το «παρών».

Ο Α.Σ.Καρδίτσας ενισχύθηκε σημαντικά κατά τη μεταγραφική περίοδο. Η προσθήκη των νέων προσώπων έγινε με βάση τη φιλοσοφία της νέας διοίκησης, για τη στελέχωση της ομάδας αποκλειστικά με Καρδιτσιώτες παίκτες, που διαθέτουν την αγωνιστική ποιότητα, το χαρακτήρα αλλά και τη διάθεση να προσφέρουν στον τοπικό αθλητισμό. Πρώτος στόχος της διοίκησης δεν είναι τα καθαρά αγωνιστικά αποτελέσματα, αλλά η δημιουργία μιας ομάδας από την Καρδίτσα για την Καρδίτσα, μιας ομάδας με παρόν και μέλλον που θα συγκροτείται από αθλητές της περιοχής μας. Με αυτό το σκεπτικό κινήθηκε η ομάδα στη μεταγραφική περίοδο και κατάφερε να προσθέσει στο δυναμικό της σε σχέση με πέρυσι, αρκετά νέα πρόσωπα.

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί χωρίς αμφιβολία η επιστροφή του Βαγγέλη Παπαδόπουλου. Ο 29χρονος και ύψους 2,05 μ. Καρδιτσιώτης σέντερ-φόργουορντ, με πλούσια θητεία στις εθνικές κατηγορίες και τέσσερις ανόδους τα πέντε τελευταία χρόνια, προσθέτει εξαιρετική ποιότητα στο ρόστερ του Α.Σ.Καρδίτσας. Επίσης, επέστρεψε στην ομάδα και ο Γιάννης Κοβάτσεβ, ένας αθλητής με μεγάλη εμπειρία και αξιοσημείωτη παρουσία στα εθνικά και τοπικά πρωταθλήματα, ικανός να δώσει πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Επιστροφή στον Α.Σ.Κ. και για το Γιώργο Τσιγγενόπουλο, μετά την πολύ καλή περυσινή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Καρδίτσας.

Στην ομάδα επιστρέφουν και οι Κώστας Θώδης και Γιώργος Τσιαμούρας μετά από διάλειμμα μιας περιόδου στο Γ.Σ.Φαρσάλων. Οι δυο αθλητές αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας και με τις αγωνιστικές τους ικανότητες αλλά και την προσωπικότητά τους, δίνουν ώθηση στην ομάδα. Από τον Απόλλωνα Καρδίτσας, προστέθηκαν στο δυναμικό για μια ακόμη χρονιά οι Δημήτρης Πανταζής, που αποτελεί την τελευταία μεταγραφική προσθήκη, Νίκος Παπαστολόπουλος και Κώστας Παππάς. Και οι τρεις έφηβοι αθλητές έδειξαν πέρυσι εξαιρετικά δείγματα γραφής και θα έχουν φέτος την ευκαιρία να εξελιχθούν ακόμη περισσότερο και να βοηθήσουν την ομάδα. Τέλος, στον Α.Σ.Καρδίτσας επιστρέφει και ο Στέργιος Σούφλας. Ο νεαρός φόργουορντ, που απουσίασε πέρυσι λόγω σπουδών, ενισχύει φέτος σημαντικά την ομάδα.

Οι προσθήκες που έγιναν, ενισχύουν σημαντικά το ρόστερ του Α.Σ.Κ. και οι αθλητές που αποκτήθηκαν, προστίθενται στον περυσινό κορμό που σε μια δύσκολη και μεταβατική χρονιά, κατάφερε να κρατήσει όρθια την ομάδα. Από το περυσινό δυναμικό, σημαντική απώλεια αποτελεί ο Μάριος Μπραϊμιώτης, ο οποίος φέτος δε θα αγωνιστεί, μιας και θα βρίσκεται εκτός Ελλάδας για μεταπτυχιακές σπουδές. Η διοίκηση του συλλόγου του εύχεται υγεία και καλή σταδιοδρομία στην ακαδημαϊκή του πορεία. Από κει και πέρα, στην ομάδα συνεχίζουν οι Βαγγέλης Μπράχος και Κώστας Κομποδιέτας, που με την εμπειρία και τις ικανότητές τους θα είναι και φέτος στυλοβάτες της ομάδας, αλλά και οι νεαροί Θ.Ασημακόπουλος, Χρ.Βούλγαρης, Γ.Καλογιάννης, Κ.Κατσαρός, Δ.Κηρύκος, Θ.Τούμπας που αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες πέρυσι και φέτος θα είναι ακόμη πιο έτοιμοι να βοηθήσουν.

Προηγούμενο άρθρο 680.000 ευρώ οφειλή προς το Δημόσιο από 2 επιχειρηματίες της Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Τι να προσέξετε φέτος με τα καυσόξυλα - Συνέντευξη του Καθηγητή του ΤΕΙ Ξύλου Γ. Νταλού στο ΜΠΕ