Τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Αποπεράτωση της οδού Μυρίνη-Μακρυχώρι» υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας


Τη σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Αποπεράτωση οδού Μυρίνη-Μακρυχώρι» προϋπολογισμού 395.000 €  υπέγραψε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκου της δ/ντριας τεχνικών Έργων κας Μαρίας Τσέλιου και του αναδόχου του έργου. Αντικείμενο της εργολαβίας είναι η διαπλάτυνση της επαρχιακής οδού Πρόδρομος Μυρίνη- Μακρυχώρι.

Όπως ανέφερε ο κ. Κώστας Αγοραστός: «Στόχος της αιρετής Περιφέρειας είναι η ασφαλής μετακίνηση πολιτών και εμπορευμάτων, η μείωση της επικινδυνότητας αλλά και των επιπτώσεων τόσο στην οικονομική όσο και στην κοινωνική ζωή του τόπου. Κάθε νέο έργο που υλοποιούμε αποτελεί και μια πηγή ελπίδας, ιδιαίτερα στο σημερινό δυσμενές περιβάλλον»

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 395.000 € με ΦΠΑ και στόχος του είναι η βελτίωση της Επαρχιακής οδού (5) Καρδίτσα- Μακρυχώρι- Κοσκινά με αποτέλεσμα την άνετη και ασφαλή διακίνηση ανθρώπων και εμπορευμάτων.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Επιστολή του Δημάρχου Μουζακίου κ. Γεωργίο Κωτσού στον Υπουργό Γεωργίας για τις τιμές του βαμβακιού
Επόμενο άρθρο Υπόθεση όλων των δημοτών η προστασία του πρασίνου - Επισημάνσεις του Τμήματος Πρασίνου του Δήμου Καρδίτσας