Ειδήσεις

Τιμητική πλακέτα απένειμε ο Γυμναστικός Γόμφων στον Δήμαρχο Μουζακίου


Τιμητική πλακέτα απένειμε η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Γόμφων “BASKET TEAM”στον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Γιώργο Κωτσό, για την μεγάλη προσφορά του και στήριξη στην ομάδα, η οποία ως σημειωτέον χρησιμοποιεί ως έδρα το Κλειστό Γυμναστήριο Μουζακίου.

Η απονομή έγινε στο Δημαρχείο Μουζακίου και ο Δήμαρχος Μουζακίου, αφού ευχαρίστησε θερμά τη Διοίκηση, σημείωσε ότι είναι τιμή για περιοχή η επιτυχημένη πορεία του Γυμναστικού Συλλόγου Γόμφων που αγωνίζεται στην Α1 ΕΣΚΑΘ.

Αναφερόμενος στο κλειστό γυμναστήριο Μουζακίου τόνισε ότι είναι ένα μεγάλο κεκτημένο όχι μόνο για το Δήμο, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή και στόχος είναι να αναδειχθεί ως επίκεντρο αθλητικών δραστηριοτήτων.

“Σε μια εποχή όπου οι αξίες αμφισβητούνται και οι θεσμοί και τα ιδεώδη δοκιμάζονται, ο αθλητισμός μπορεί και πρέπει να αποτελεί διέξοδο.

Η τοπική αυτοδιοίκηση διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο και είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με όλες τις αθλητικές δραστηριότητες, τόσο σε επίπεδο υποδομών, όσο και σε επίπεδο αθλητικών προγραμμάτων.  Σκοπός του Δήμου μας ήταν και είναι η παροχή ίσων ευκαιριών ενασχόλησης με αθλητικές δραστηριότητες σε όλους τους πολίτες, όλων των ηλικιών της ευρύτερης περιοχής.

Για το λόγο αυτό η Δημοτική Αρχή Μουζακίου θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια και πρωτοβουλία προάγει τον αθλητισμό.

Αξιοποιούμε το Κλειστό μας Γυμναστήριο προκειμένου να εδραιώσουμε την ηγετική και στρατηγική θέση του Μουζακίου στην ευρύτερη περιοχή

Εδώ να θυμίσουμε ότι πρόσφατα εντάξαμε στο ΕΣΠΑ την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου με συνολικό προϋπολογισμό 730.000 ΕΥΡΩ”.

Προηγούμενο άρθρο Το 1ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη
Επόμενο άρθρο Περιοδείες Βασίλη Τσιάκου το Σάββατο 4 Μαΐου