Ειδήσεις

Τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΑΔΕΔΥ


Τον νέο Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Βάιο Βαρελά επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του Ν.Τ. Καρδίτσας της ΑΔΕΔΥ υπό τον Προεδρεύοντα κ. Βάιο Μπάτρα στα πλαίσια συναντήσεων που πραγματοποιεί η νεοεκλεγείσα Ε.Γ. του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ.

Στη συνάντηση παρίστατο και η Πρόεδρος των εργαζομένων του Γ. Νοσοκομείου Καρδίτσας κ. Μαρίνα Τέτσιου.

Ο κ. Μπάτρας αφού ευχήθηκε στον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου γόνιμη και δημιουργική θητεία έθεσε επί τάπητος τα προβλήματα υποχρηματοδότησης και υποστελέχωσης που προκαλούν γενικότερη δυσλειτουργία στο Νοσοκομείο με αποτέλεσμα τη μεγάλη υποβάθμιση των παροχών υγείας στους πολίτες. Επικουρικά η κ .Τέτσιου, υπογράμμισε τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου ώστε να λειτουργούν τα τμήματα σε ικανοποιητικό βαθμό, ωστόσο δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει τις μεγάλες ελλείψεις κάποιων τμημάτων οι οποίες καθιστούν τη φροντίδα των ασθενών ανεπαρκή. Τα παρόντα μέλη της Ε.Γ. της ΑΔΕΔΥ πήραν το λόγο και αφενός τόνισαν την τεράστια σημασία που έχει για τους συμπολίτες μας η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, αφετέρου έθεσαν υπόψη της Διοίκησης προτάσεις για βελτίωση των παροχών υγείας.

Ο κ. Βαρελάς αφού κατέγραψε απόψεις, προβλήματα και προτάσεις δήλωσε πως πρόθεσή του είναι η μέγιστη δυνατή προσπάθεια για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Αμφότεροι δεσμεύθηκαν σε μια καλή συνεργασία που θα διασφαλίζει τα δικαιώματα των εργαζομένων, θα βελτιώσει τις συνθήκες εργασίας με αποτέλεσμα τις καλύτερες παροχές υγείας και θα αποτελέσει μοχλό πίεσης προς τους υπεύθυνους της κυβέρνησης ώστε να δημιουργηθούν και οι απαραίτητες προϋποθέσεις για την επίτευξη των στόχων.

 

Η Ε.Γ. του Νομαρχιακού τμήματος της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Προηγούμενο άρθρο Μεταθέσεις – οριστικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών
Επόμενο άρθρο Δρυάδες 2016 - 13ο συμπόσιο τέχνης στη Λίμνη Ν. Πλαστήρα