Τους Ικάρους Τρικάλων υποδέχεται ο Α.Σ.Καρδίτσας


Σε μια πολύ κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος της Α1 Θεσσαλίας, ο Α.Σ.Καρδίτσας υποδέχεται αύριο Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο κλειστό της Καρδίτσας, τους Ικάρους Τρικάλων.

Μια μονομαχία κορυφής, μεταξύ δυο ομάδων που έχουν παρουσιάσει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και σταθερότητα στη διάρκεια της σεζόν. Ο Α.Σ.Κ., παρά το γεγονός ότι έχει πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του αλλά και καινούριο προπονητή, έχει καταφέρει να βρίσκεται μέσα στους στόχους του. Η ομάδα χτίζει κάθε εβδομάδα το αγωνιστικό της πρόσωπο, βελτιώνει τα αδύνατα σημεία της και επιδίωξη του προπονητή Σπύρου Παππά, είναι να μπορέσει να σταθεροποιήσει σε υψηλά επίπεδα την απόδοσή της, να παρουσιάζει καλό μπάσκετ στο γήπεδο και ταυτόχρονα, να επιδιώκει τη νίκη σε κάθε αγώνα. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός για τον Α.Σ.Καρδίτσας έχει θετικό πρόσημο, αφού η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης, μετρώντας «έξι στα έξι» στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ενώ εξασφάλισε ήδη ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου Θεσσαλίας που θα γίνει μέσα στις γιορτές.

Τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας όμως, ο Α.Σ.Κ. πρέπει να την πιστοποιεί σε κάθε παιχνίδι, ιδιαίτερα σε αυτά που έχουν ξεχωριστή βαθμολογική σημασία. Τέτοιος αγώνας είναι αυτός που θα γίνει το Σάββατο στις 7 μ.μ. στο κλειστό της Καρδίτσας με τους Ικάρους Τρικάλων. Η ομάδα του γειτονικού νομού, έχει εμπειρία και ικανότητες και μετρά μόλις μία ήττα στις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Ο πρώτος εναντίον του δεύτερου λοιπόν, στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα μπάσκετ ανδρών της Α1 Θεσσαλίας. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες του Α.Σ.Καρδίτσας καλούν τους φιλάθλους να βρεθούν το Σάββατο στις 7 μ.μ. στις κερκίδες του κλειστού γυμναστηρίου, για να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Προηγούμενο άρθρο Στο νέο 1ο Λύκειο Καρδίτσας από Δευτέρα οι μαθητές
Επόμενο άρθρο Όλες οι εκκρεμότητες των αθλητικών εγκαταστάσεων της Καρδίτσας υπόψιν του Υφυπ. Αθλητισμού