Το Βελεστίνο επισκέφθηκε ο Σάκης Κοκκίνης


 

Το Βελεστίνο επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στη Μαγνησία κ. Σάκης Κοκκίνης.

Ο κ. Κοκκίνης είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής από τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκα, ενώ συνομίλησε με εκατοντάδες πολίτες.

Παράλληλα επισκέφθηκε και το ΚΑΠΗ Βελεστίνου όπου συνομίλησε με τους ανθρώπους της τρίτης ηλικία, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη χαρά.

Από το Βελεστίνο ο κ. Κοκκίνης δήλωσε: “Η πολιτική αβεβαιότητα έχει ήδη αρχίσει να κάνει ζημιά στην οικονομία. Είδατε τις εξελίξεις με τις τράπεζες. Η Ελληνική πραγματικότητα ήδη αντιδρά. Οι ξένες αγορές αντιδρούν. Έγκαιρα είχαμε προειδοποιήσει και η ΝΔ και η Τράπεζα της Ελλάδος ότι θα είχαμε αναταράξεις, αν μας οδηγούσαν σε εκλογές. Όμως, μια αντιευρωπαϊκή μειοψηφία έσυρε τη χώρα σε εκλογές. Και τις τελευταίες μέρες ξέφυγαν. Κι άρχισαν να λένε και πράγματα που πραγματικά τρομάζουν το σύστημα, την οικονομία.

Ευτυχώς έχουμε θωρακίσει απολύτως τη χώρα μέσα στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς, μέσα στο ευρωπαϊκό σύστημα. Όταν με το καλό κερδίσουμε τις εκλογές, όλα θα αποκατασταθούν. Άλλωστε, το ξέρετε, έχουμε περάσει πολύ χειρότερα. Όταν κερδίσει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές, μέσα σε ένα-δύο μήνες θα έχουμε βγει από το Μνημόνιο, θα έχουμε υπογράψει τη νέα συμφωνία, θα έχει φύγει η πολιτική αβεβαιότητα, αυτό το σύννεφο που σκεπάζει σήμερα τα πάντα, θα δανειζόμαστε κανονικά σαν χώρα. Και η χώρα θα μπει για καλά στο δρόμο της Ανάπτυξης.”

 

Προηγούμενο άρθρο Ο Σάκης Κοκκίνης στον ANT1
Επόμενο άρθρο Έτη πολλά Σεβασμιώτατε !!!