Ειδήσεις

Το ΓΕΛ Σοφάδων σε Αγώνες Λόγου


Το ΓΕΛ Σοφάδων στις 8-9-10 Απριλίου συμμετείχε στους Αγώνες Λόγου, που διοργανώθηκαν από το Κολλέγιο «Ανατόλια» στη Θεσσαλονίκη με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Στα πλαίσια του πολιτιστικού προγράμματος «Η Τέχνη της Επιχειρηματολογίας», που υλοποιεί το σχολείο μας, 9 μαθητές είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε 4 αγωνίσματα: Διττοί Λόγοι (Debate), Προτρεπτικός Λόγος, Αυθόρμητος Λόγος και Εκφραστική Ανάγνωση.

Οι μαθητές μας κατάφεραν να ανταποκριθούν με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις του διαγωνισμού, στον οποίο συμμετείχαν διακεκριμένα ιδιωτικά και δημόσια σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στους Διττούς Λόγους ανάμεσα σε 36 ομάδες κατέκτησαν την 13η θέση, πετυχαίνοντας 2 νίκες σε 3 αγώνες. Στον Προτρεπτικό Λόγο μαθήτρια του σχολείου μας αναδείχτηκε 9η ανάμεσα σε 60 μαθητές και στην Εκφραστική Ανάγνωση μία μαθήτρια μας αναδείχθηκε 16η ανάμεσα σε 80 μαθητές.

Υπεύθυνοι καθηγητές του προγράμματος είναι οι φιλόλογοι: Λιούτα Χριστίνα, Τζέλλα Βασιλική και Φίλος Ιωάννης.

Οι μαθητές που συμμετείχαν είναι: Αναγνωστοπούλου Ευτυχία, Γκουτζιαμάνη Χριστίνα, Δημουλά Βασιλική, Ευθυμιάδης Κωνσταντίνος, Πάσχου Κωνσταντίνα, Σκονδρογιάννη Δήμητρα, Σουλτάτη Κωνσταντίνα, Χατζηγιάννη Ευαγγελία, Χατζής Δημήτριος.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος καθηγητών συγχαίρει τους μαθητές για την αξιέπαινη προσπάθειά τους και για τις θέσεις που κατέλαβαν, αν και ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε τόσο υψηλού επιπέδου αγώνες. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες.

Ο Διευθυντής του ΓΕΛ Σοφάδων

Θεοχάρης Βασίλειος

 

Ο Σύλλογος Καθηγητών

Προηγούμενο άρθρο Εθελοντικές δράσεις καθαρισμού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας Let’s do it Greece
Επόμενο άρθρο Εβδομάδα εθελοντισμού στα 1ο& 12ο Δημοτικά Σχολεία Καρδίτσας